Opskrift på lækker juleknas! Så Nemt kan det gøres ;)

All I want for Christmas is……

Jeg er virkelig kommet godt ind i julestemningen i år, duften af brændte mandler i gaderne, julelys alle vegne, æbleskiver og masser af pynt. <3 Den aller bedste måned på hele året. Og ja, noget af det jeg synes er aller bedst ved julen er gave indkøbene. Når man skal ud og finde en personlig gave, til dem man holder mest af 🙂 Selvfølgelig er det jo også ret så dejligt at modtage gaver fra dem man elsker, som har været ude og købe noget de mener passer til en 🙂 . (udover gaverne fra William, som klart er dem jeg elsker aller mest <3 no doubt) Så ved dem der står mig nært, godt hvad der er øverst på min ønskeliste år, efter år. 😀 ….. Smykker!

 photo 1322600107270_369973_zpscc5d8c6b.png

Det er simpelthen det aller bedste man kan gi mig, da det er noget jeg bruger, hver eneste dag. Derfor har jeg foræret mig selv, en lille for-julegave, eller to faktisk 😉 .. På Chanti, fandt jeg nogle lækre ting, som jeg måtte eje 🙂
En super fin halskæde med vedhæng og en lille perle på 🙂 Så yndig og simpel.
Find fine halskæder fra Chanti
Udover det, manglede jeg et lille lækkert armbåndsur som kunne bruges hver dag. Så jeg fandt et ur fra Inex der passede perfekt til min smag 🙂 .. med fine blomster mønstre og sten på 🙂
Find fine ure fra Chanti

– Jeg har ikk lige en mand til at forære mig det, 😀 Så er det helt okay at købe julegaver til sig selv 😉 BUM!

 photo B2114589-603E-4A2A-B99B-AB0C260C0629_zpsufiwelpn.jpg

Chanti er bare det perfekte sted at købe julegaver, da de har et stort udvalg af smykker til både til sin mænd, kvinder og børn 🙂 – og hvem elsker ikke smykker? 😀 De har super hurtig leveringstid og køber man for over 500 får man fri fragt 🙂 De har smykker i alle prisklasser så alle kan være med :), har man f.eks. en niece der skal ha et lille armbånd, eller vil finde noget lækkert til sin mor, kan man få det til en rigtig god pris 🙂 De har flotte indpakninger, og man får naturligvis en rigtig yndig æske med, hvor smykkerne er opbevaret i 🙂 Alle julegaver kan byttes helt til 10 januar 2015.

 photo kunde-logo-chanti_zpsc07d63fd.gif

Kiss love & hugs A.S.<3

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Opskrift på lækker juleknas! Så Nemt kan det gøres ;)