Et måske lidt atypisk forhold.

Min måde at forkæle mig selv på <3

Alle kvinder elsker dem, and so do I <3
Smykker, smykker, smykker!!

 photo 10621137_10203336160779479_2067383893_n_zps1c4b4f42.jpg

Jeg har bestilt et nyt super lækkert armbånd fra Chanti, Danmarks absolut største smykkebutik på nettet. Pakken er netop kommet hjem i min postkasse. Virkelig en hurtig levering, og indpakket i den fineste lille gaveæske. Det er faktisk en kæmpe bonus med den æske når man er single, så kan man næsten huske hvordan det er at få gaver fra ens kæreste ;b Men nøøøøøj hvor er jeg også ellevild med de små guldhjerter. Lige min stil<3
Smykket kan findes lige her 

Chanti har et kæmpe udvalg af smykker, og forhandler med mærker som Carre, Julie Sandlau, Izabel Camille, byBiehl, Sif Jakobs, Dyrberg Kern, BeChristensen og mange mange flere. Gå ind her og se alle Chanti’s armbånd<3

Jeg har lavet en lille “ønske” liste, med de 5 ting jeg synes er aller fedest <3 (udover mit nye super lækre armbånd selvfølgelig 😀

 photo 10632717_10203342733863802_3610333710303421142_n_zpsbccd8a15.jpg

Øverst til højre: Super sød lille hjerte ring, i 14 karat guld og 0,17 ct. hvidguld 🙂 Give me, give me <3 årh den er lækker 😀 Se smykket her
Øverst til venstre: Sød sommerfugle vedhæng til halskæde fra Aagaard i 14 karat guld med forgyldt sølv. Se smykket her
Midten: Sommerfugle ring i 9 karat guld, åh yes, jeg elsker sommerfugle :), synes de er så søde, flotte og “uskyldige” med deres lethed 😀 Se smykket her
Nederst til højre: Lækre øreringe i 14 karat guld 0,15 ct. Lige sådan nogle, der ville passe til ethvert outfit. Hvilket er alfa omega for mig, da jeg gerne vil kunne have mine smykker på, hver dag 🙂 Se smykket her
Nederst til venstre: Endnu en hjertering, ja jeg elsker også hjerter 😉 Faktisk lidt mere end sommerfuglene. 🙂 Og den ville passe PERFEKT til mit nye armbånd.. Se smykket her

Udover det, kan du følge Chanti på deres facebook, så du kan se alle deres nyeste lækre produkter 🙂

Kiss Love & Hugs A.S.<3

1 kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Et måske lidt atypisk forhold.