Alle elsker Jeans <3

Jeg er stoppet :D :D :D

For nogle mennesker, er det måske kun en meget lille ting. Men for mig er det en kæmpe gigantisk stor sejr 😀 jeg skrev d. 01.10.13 at jeg var SÅ træt af at jeg skulle have min energi drikke hver eneste ene dag, den last har jeg haft siden jeg var 16-17 år. Men NU er jeg HELT færdig med det shit, og ingen skal nogensinde tilbyde mig en redbull mere, medmindre der er vodka til 😉 . Føler virkelig jeg har været i et energidrik fængsel som jeg er sluppet ud af :D. Jeg stoppede faktisk pga. flere “tragiske” oplevelser, som min søster stod model til.. Jeg har flere gange haft, voldsomme hjerte smerter, hvor jeg bare har ligget på gulvet og ikke kunne rejse mig, før efter et par minutter efter. Og fik fortalt, at energi drikkene faktisk kunne være skyld i de smerter. 🙁 Og det fik mig virkelig til at stoppe op og tænke over hvad der virkelig var vigtigst. Og det er mit helbred trods alt <3
Jeg har lavet en del om i min hverdag, efter jeg var forbi clairvoyanten, jeg fik nogle rigtig gode råd, og det er mit ansvar hvorvidt jeg ville bruge dem, jeg har valgt at tage langt det meste til mig 🙂 Den næste kamp jeg har tænkt mig at ta, er kampen mod smøgerne. :b Det ku fandeme være coolt, også at blive røgfri :b .. Jeg kan bare mærke at 2014, er mit år 😀 og der kommer til at ske store, men fantastiske ændringer 🙂

Ha en dejlig aften alle i smukke mennesker <3

Kiss, love and hugs A.S.<3

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Alle elsker Jeans <3