WOOOOOOOOOOOW OPTUR!!!!

So happy….!

Kender i det, når man føler at livet bare ikk kunne gå bedre? At man er total oven på, og får det bedste ud af det man gør.. Livet har i hvert falde aldrig smilet så meget til mig før (bortset fra da jeg blev mor til verdens dejligste dreng).. Siden da, har mit liv kun gået op af bakke for mig.. Jeg kunne sikkert nemt nævne ting jeg gerne ville have eller have ændret, men det er ikk det jeg har travlt med.. Jeg ville hellere koncentrere mig om de ting der virkelig betyder noget for mig, william, familie, job & uddannelse.. Og der kunne jeg slet ikk finde noget jeg ville ændre..
William siger lidt sig selv, han er jo bare den bedste i hele verden, han er den der dagligt giver mig det største smil på læben og kan få glædes tåre frem i øjene på mig, bare ved at være den han er, jeg er så stolt og glad for ham<3
min familie har jeg aldrig haft et bedre forhold til. Da jeg var yngre og boede hjemme, kunne jeg ha revet hovedet af dem flere gange (og de kunne med sikkerhed gøre det samme ved mig :b), men når man selv får børn, opdager man at alt hvad de har gjort og sagt har de gjort i den bedste mening.. Og jeg er dybt taknemmelig for den familie jeg har, føler mig som den største røv når jeg tænker på hvordan jeg har behandlet mine forældre, jeg var virkelig den mest forstyrret teenager jeg nogensinde har mødt .. Og forstår slet ikke mine forældre har kunne holde til den udfordring det må ha været, derfor synes jeg i dag at de er de sejeste mennesker jeg kender, jeg sætter så enorm stor pris på dem, og elsker dem virkelig højt!!
Min uddannelse er snart på plads, og jeg har nogle rigtig gode karakterer med i bagagen, takket være nogle fantastiske lærer der har været utrolig dygtige fagligt, selvfølgelig har jeg selv lavet opgaverne der har givet de karakterer, men det ville aldrig kunne have ladet sig gøre uden deres hjælp og gode tålmodig med mig til tider :b , så mine job muligheder er bestemt ikke små..
Jeg er i bund og grund bare så utrolig glad for hvordan mit liv bare har vendt til det jeg altid havde drømt om; at være lykkelig!! Og det må man sige jeg er nu, en mand at dele det med, ville ingen skade gøre.. Men det er nu ogs dejligt at have det hele for sig selv.. God dag til jer derude, håber i er mindst lige så lykkelige.. Ellers så er det med at tá de skridt der gør en lykkelig uanset hvor meget blod, sved og tåre det vil koste, det er det hele værd i sidste ende :*:*
Kyssemysser fra William og jeg 🙂

:)

4 kommentarer

 • Kirstine

  Sikke et dejligt positivt indlæg! For dejligt at du er glad og lykkelig for tilværelsen 🙂 Ønsker jer alt mulig held og lykke i fremtiden.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Amanda Sisse Glæsner.

   Jo tak, <3 og mange gange i lige måde (:
   Ja, det gælder om at sætte pris på den tilværelse man er i nu (: og ikke tænke så meget over hvordan man gerne ville have at tingene så ud (:

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • caroline

  hey jeg elsker din blog !!!<3
  tænkte om du ikke ville tjekke min blog ud http://caroline-hedegaard.blogspot.dk/
  tak på forhånd

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Amanda Sisse Glæsner.

   Maaange tak<3 Det er jeg super glad for at høre.
   Og jo, det kan du tro jeg vil.
   Knus og kram herfra (:

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

WOOOOOOOOOOOW OPTUR!!!!