Toilet krisen er ovre! men branden kom

Der er nogen deroppe der fucker med mig..

Jeg har altid været overbevist om, at der findes en gud deroppe, men gud er ikke hvem som helst, gud er min fantastiske farmor, som sidder deroppe og kigger stolt ned på os, jeg er også helt sikker på, at hver gang der sker mig noget rigtig godt og uforklarligt ting, er det min skønne farmor der spiller en stor rolle i det (:

Meeeen, lige med denne her har hun sovet  i timen s; og en eller anden deroppe kan ikke lide mig, der må findes en djævel i himmelen, for det kan umuligt være min farmors ønske at jeg skal ligge så syg lige inden i morgen. 🙁 I morgen var min dag altså, jeg havde det perfekte tøj, de perfekte sko, acces’ene er fundet frem, neglene lavet … Tja, alt var planlagt ned til mindste detalje hvad angår program 400.. og så skal jeg lige få fuckin lunge betændelse s: min bare røv!!!!!!!!

Her sidder jeg, og aner slet ikke om jeg kommer afsted i morgen eller ej, min hals går så nas, og er blevet så hæs/meget mørk stemme at jeg næsten lyder som en mand! (TOP FEDT!?!?) og snotten har bare angrebet mit ansigt, så det sidder som en trykken for ørerne s: !!!! ARRRGH DET ER BARE EN SÅ DÅRLIG JOKE ALTSÅ!!!

Williams farmor & farfar var så søde at tage ham igår, så jeg havde en chance for at blive rask, og jeg har da også fået det en smule bedre efter at være dopet med penicillin piller (6 OM DAGEN 😮 …), næsespray, ipren piller og hals pistiller.. men er blevet langt mere energi forladt efter jeg er på al den lorte medicin..

Så måske kan jeg slet ikke være med i morgen 🙁 Jeg håber VIRKELIG VIRKELIG at jeg får det langt bedre i løbet af dagen, så jeg kan være med i morgen, det er bare en oplevelse jeg ikke vil gå glip af, <3 :/

1 kommentar

  • Pernille

    Kamillethe med masser af honning er super godt for halsen. Helst 1 stor spiseske i hvert krus du tager. Det smører halsen, og er god til at fjerne infektion m.m. 🙂 Derudover er søvn det vigtigste når man er syg. Så under dynen med masser af kamillethe med honning til dig 🙂
    God bedring! 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Toilet krisen er ovre! men branden kom