Mor måtte sparke døren ind.

Historien om mit navn (;

Nu er jeg godt nok træt af at folk virkelig tror at jeg hedder Amanda-Sisse!! Seriously, tror i virkelig min mor har så dårlig smag, at binde to navne sammen der bare slet ikke klinger ’sammen?? NO NO NO! Dem der har lavet TV ved hvordan det hænger sammen. Ja, jeg hedder Amanda (Til fornavn) og Sisse (Til mellemnavn), men jeg hedder altså IKKE Amanda-Sisse. Det hele startede vel med at min mor fandt ud af hun var gravid med verdens skønneste lille pige(mig) og min far og hende ville gerne have en lille datter der skulle hedde Amanda, men så kom jeg ud i verden, og lignede slet ikke en Amanda (efter hvad min mor fortæller). Derfor valgte de at jeg kunne blive kaldt mit mellemnavn, til fornavn. Meningen var så at mit fornavn Amanda skulle laves om til Sisse en dag, men min mor synes Amanda var så smukt et navn, at hun selv ville lade mig vælge. Jeg valgte at beholde begge navne, på trods af at jeg alle dage altid er blevet kaldt Sisse. Da jeg så møder SandTv for første gang, fortæller de mig, at seerne ikke altid er de skarpeste knive i skuffen(ej, de sagde det nok pænere (; ..), så hvis fagfolk, så som jordmoderen, læger mm. Kalder mig Amanda (hvilket jo står på papirerne) og mine nærmeste kalder mig Sisse, så ville de blive snot forvirret, derfor valgte DE at sætte navnet sammen til ÉT!!
Tror tilfældet er det samme for så mange andre deltagere af forskellige programmer.

Nu er jeg kendt som Amanda-Sisse

Men bare så i ved det, jeg hedder Amanda, og de nærmeste kalder mig Sisse (;

Bye looooovers AS (;

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Mor måtte sparke døren ind.