SLUT FOR SOMMERFERIEN - VI SES IGEN TIL NÆSTE ÅR <3

JEG STARTER I SKOLE … IGEN

Som jeg nævnte kort i et tidligere indlæg, så skal jeg starte i skole igen…. I næste uge faktisk 😀 og jeg glæder mig faktisk helt vildt til at komme igang igen. Jeg skal nemlig igang med at videreuddanne mig, så det er ikke fordi jeg har sagt mit job op & er ved at skifte spor, jeg har blot brug for mere viden indenfor det felt jeg arbejder med. Så jeg skal igang med en kommunomuddannelse. Hvilket i praksis betyder for mig, at jeg hver onsdag – de næste 3 år frem, skal på skole i stedet for på arbejde, så jeg slipper heldigvis for SU denne gang 😉 .

Det er altid en lille smule nervepirrende for mig (måske også en masse andre), når jeg skal kaste mig ud i noget nyt, men det er endnu mere udfordrende for mig, hvis jeg går i stå i min udvikling. Så det er nok en ret sund følelse, at jeg er nervøs inden start. Jeg ved jo, at så snart jeg er inde i det, og det bliver naturligt for mig at skulle i skole igen, så kører det bare på skinner 😀
I forhold til det med lektierne (som jeg har hørt der bliver en del af) er jeg egentlig ikke specielt nervøs for, for jeg kender mig selv godt nok til at vide, at når jeg vil noget og specielt gerne vil lære noget, så skal det nok lykkes. Det er da selvfølgelig ikke ønsketænkning at jeg skal bruge alle mine weekender på lektier de næste  3 år frem, men det er noget jeg har valgt at prioritere, og der er et formål med at jeg gør det, så ved jeg også, at jeg nok skal få det gjort og helt klart vil yde mit absolut bedste. 🙂

 

signatur-blogInstagram: @AmandaSisse
Snap: amandhaggg
Facebook: 
AmandaSisse (De unge mødre)

2 kommentarer

  • Lenora

    Der er virkelig mange der kunne lære noget af dig og din tilgang til livet. Du virker altid så positiv, rolig og afbalanceret. William er heldig at have en mor som dig 😊

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Kasper J

    Du er seriøst for lækker

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

SLUT FOR SOMMERFERIEN - VI SES IGEN TIL NÆSTE ÅR <3