William på toilettet :'D <3

Okay, det skete så lige igen, og igen, og igen, og…… igen!

Det var dog utroligt, en uge i træk, har jeg sovet over mig, den er stensikker, hver eneste dag, mindst 2 time, jeg har slet ikke forstået hvorfor, for normalt er jeg typen der gerne står op i rigtig god tid, for at være morgenfrisk, komme tidligt afsted, have en morgen hvor der er tid til at hygge sig og tage det stille og roligt, men sådan har det bare ikke været denne uge..

 photo download2_zps0e436f67.jpg

Et stort kaos, hver morgen! Samme stress. Ind på Willes værelse, “op musse, op!, vi skal i børnehave, og hvis du skynder dig, så kan du få ninja turtles sokker på! kom så Wille skat” William er bestemt ikke morgenmenneske, så det er lige med en god hjælp fra mor, at han kommer i tøjet, og når vi er kommet så meget for sent op, så er der lukket for morgenmaden inden vi når ned i børnehaven, hvilket betyder, at jeg må stå for at lave havregrøden, den laver heldigvis næsten sig selv, så er det bare ind og tænde for cartoon, dynen i sofaen, mens morgenmaden simre.

 photo 10646757_10203452472927210_2587105544759237594_n_zpsea02f84c.jpg

Jeg stresser rundt for at finde tøj, glatte hår, ordne make-up, pakke tasken, mens jeg løber frem  og tilbage mellem grøden der står og simre. Når den er serveret for superman, kan jeg stresse videre. Jeg er som regel hurtigere færdig end ham, så der er heldigvis lige tid til en morgensludder 😀 og lidt hygge, inden vi får stresset videre ud af døren, og med afgang mod børnehaven. Jeg har dog flekstider på arbejdet, og havde mere end 11 timers afspadsering, så det var ikke fordi jeg svigtet mit arbejde, men det er da super flovt at sove over sig på den måde, og så gentagende gange! Det ligner altså ikke mig.

Men i dag på vej på arbejde, så kom jeg da i tanke om, jeg har sovet over mig, lige siden jeg fik den nye telefon fra 3 i sidste uge. :O .. Så jeg tjekkede lige hvordan alarmen egentlig lød…… Kæmpe tumpe!!! Det var slet ikk den der høje alarm jeg var vant til, her kom bare et mikro “bib……. bib…… bib……. bib” – som en lille sms tone .. Amen altså, Store idiot mig!.. – Nå, men altså så lærte man da det 😉 & endnu engang kan man grine lidt af sig selv!

Kiss love & hugs A.S.<3

1 kommentar

 • Lena

  Hej Amanda Sisse,
  Kender godt morgener med stress og jag, men det lyder da som om, at du alligevel har god tid til at hygge og nusse om dejlige William! Det er første gang i mange måneder jeg er inde forbi din blog, og jeg undrer mig egentlig, for det er sød og sjov læsning – det kan være jeg kan “komme på besøg” lidt oftere fremover.

  Anywho, grunden til jeg kommenterer, er fordi jeg har et lille fif til dig. Så kan du take it or leave it, som man siger 😉
  Hvis du har en mikroovn, kan du lave havregrøden heri super hurtigt og nemt. Det tager – hvad – 3 minutter, og så er grøden klar. Du bruger bare samme mængde ingredienser som i gryden. Hold øje med den ikke koger over, stop evt. en gang eller to og rør rundt. Super nemt på de travle morgener, og giver mindre opvask 😉

  Hav det godt!
  Lena.

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

William på toilettet :'D <3