BEDSTE JULEKALENDER <3

SÅDAN GÅR DET MED WILLIAMS SKOLE…

Nu er William næsten halvvejs igennem 0. klasse, og det har virkelig været noget af en omvæltning for ham. Både det at skulle tilpasse sig et nyt miljø, nye venner og ikke mindst, nye regler 😉

Men noget jeg virkelig altid har været imponeret og opmuntret ham til at fortsætte med, er hans nysgerrighed på ny læring, han suger bare til sig, og er helt ustoppelig, hvis der er noget han vil lære. Og jeg kan nærmest ikke følge med, i alt det han kan. Han er allerede begyndt at læse bøger :O
Jeg har altid vidst, at han var virkelig dygtig til tal, og har en hukommelse, udover det sædvanlige. Han har f.eks. altid kunne fødselsdagene på pædagogerne i hans børnehave og vuggestue, hvor gamle de var mm. Han kan huske telefonnumre, han kun har fået at vide én gang. Han er helt syg med nummerplader (ja weird I know) men han ved hvor i verden, alle nummerplader er fra, det noget han prøver at lære mig. Så jeg havde den indstilling, at så var han måske mindre skarp til dansk og bogstaver.
Men nej, han sluger det lige så råt, og kan allerede stave til utrolig mange ord.

Han sidder tit med en bog mens jeg laver mad, og så kan jeg høre ham inde i stuen, sidde og læse et ord op ad gangen, de svære ord kan godt kikse og så spørger han om hjælp. Men de fleste, dem kan han allerde – jeg er målløs, han er kun i 0 klasse jo :O Forleden kom han hen til mig og sagde; “mor, ved du hvordan man staver til video” mig “Ja, men jeg vil da gerne høre om du ved det :)?” og så kom han uden tøven “V-I-D-E-O” og i mit hoved, er det da også et ret svært ord, selvom jeg har lært ham om stumme bogstaver, og at ting ikke altid helt staves som de lyder. – Han er sgu for cool synes jeg 😀
Så jeg er positiv omkring hans udvikling, og det er min fornemmeste opgave, at udfordre ham, bakke ham op, hjælpe ham og fodre hans nysgerrighed. Og jeg ser meget frem til de kommende år, med skole og senere uddannelse – det bliver et vildt eventyr, med helt sikkert en masse udfordringer og bekymringer (nok mest for mig 😉 ) Men alt i alt, ser jeg en dreng, der virkelig er glad for at gå i skole, og som elsker at lære noget nyt og udfordre sig selv.

20106762_10211231497157954_5147538735906961421_n

signatur-blog
Instagram: 
@AmandaSisse
Facebook: 
AmandaSisse (De unge mødre)
SnapChat: Amandhaggg

8 kommentarer

 • carolinemckibben

  Hello, I read your blogs like every week. Your writing style is witty, keep it up!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Madelaine

  I’d like to find out more?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lenora

  Excellent post. I’m going through many of these issues as well..

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • carmine

  I’m looking forward for your next post, I will try to get the hang
  of it!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • tokyo photographer

  Hello There. I found your blog using msn. This is a
  really well written article. I’ll make sure to bookmark it and come back to read more of your useful information. Thanks for the post.
  I will certainly comeback.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Gregorio

  Very good post. I’m experiencing some of these issues as
  well..

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Juliane

  Det er godt nok en sød søn du ha dig 🙂 Men du har jo også gjort et godt arbejde 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • tokyo

  Han er bare så fin. hvor gammel er han nu?

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

BEDSTE JULEKALENDER <3