MIT NAVNESKIFT - 3 ÅR EFTER

WILLIAM FIK EN MINDRE HJERNERYSTELSE.

I går, da jeg gik rundt på arbejdet og var i fuld sving, ringede min telefon ca. kl. 8.20, jeg kunne se at nummeret var fra skolen, så får man altid lige en lille klump i maven, inden man tager den.
Det var så Williams søde klasselære, som fortalte at William om morgen på SFO’en, var faldet ned i en radiator og sad nu med en kæmpe bule i panden. Jeg skyndte mig, at slippe hvad jeg havde i hænderne, for at komme ned og hente ham. Da jeg kom, sad han i klassen med en ispose og en kæmpe bule i panden.
Vi rundet lige skadestuen og han havde fået en mindre hjernerystelse, men havde hverken besvimet eller kastet op, så det var ikke en af de slemme omgange. Beskeden var blot, at han skulle hjem og forholde sig i ro, hvilket betød: ingen iPad, ingen playstation og fjernsyn i begrænset mængder. Ingen aktiv sport, som f.eks. fodbold.
Blikket i Williams øjne var som at se lyset blive slukket med den besked :D, hverken fodbold eller playstation – whaaaaat?!….
Vi fik hygget alligevel, med Kalaha, Uno og William bagte de lækre karamelkager jeg delte opskriften på i går (se her) .
Så weekenden, står i rolighedens tegn for William 😉 , hvilket nok skal blive lidt af en udfordring, men humøret er højt & så holder  vi bare nogle nattøjs dage 😀 <3

signatur-blog
Instagram: 
@AmandaSisse
Facebook: 
AmandaSisse (De unge mødre)
SnapChat: Amandhaggg

3 kommentarer

 • Ann

  God bedring til din super skønne William.
  Det var simpelthen en fornøjelse at følge jer i De unge mødre 🤗

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • In fact sometimes finding a moneyless game could be much more exciting and rejuvenating.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Elizabet

  Shout out from US.

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

MIT NAVNESKIFT - 3 ÅR EFTER