LÆKKER STRIK TIL DE KOLDE VINTERDAGE ♥

WILLIAM SER JESPER FAST…

Der har været en del ‘mystik’ omkring Williams samvær med Jesper.
For de første år har det da også været lidt, hips om haps og aldrig noget fast, vi har begge taget lidt løst på det, og William så Jesper, når det lige passede ind i begges kalender 🙂
Det har vi faktisk været godt tilfredse med, indtil at jeg kunne mærke, at William havde brug for noget mere fast og stuktureret, hvilke børn har ikke det 😉 William er jo nu så gammel at han sagtens kender ugens dage. Selvom Jesper og jeg var tilfredse med løsningen, er det jo vigtigst at William er den der er mest tilfreds 🙂

Så jeg tog en lidt venskablig snak med Jesper om at jeg faktisk ikke var helt tilfreds med ordningen, fordi William aldrig helt vidste hvornår han igen skulle se sin far. Jesper var enig i at det var vigtigt at William fik et fast samvær og derfor har vi nu valgt at starte op med, at Jesper ser ham hver søndag og har far&søn hygge 🙂 .. Derudover deltager Jesper også aktivt i Williams dans, og har været med til stort set al hans ‘træning’ 🙂

Det er så dejligt når William kommer hjem fra sin far og han fortæller om hvor hyggeligt de har haft det sammen, det glæder mit hjerte <3 Det betyder rigtig meget for mig, at William og Jesper får det rigtig godt sammen, derfor gider jeg heller ikke bruge mere krudt på ligegyldige diskussioner, selvfølgelig har vi begge grænser som ikke skal overskrides, men vi har vist fundet en rimelig god balance, vi er jo også begge to blevet en del år ældre, og snakker måske mere med hinanden end til hinanden 🙂

Selvom jeg bare aller helst – altid – hele tiden – resten af livet, helst ville ha William helt for mig selv 😉 , så er det dejligt at dele ham, og se hvor fedt han har haft det, når han har hygget en hel dag med sin far 🙂 <3 photo 24BBFD0D-4134-4C27-9B3F-CDA48077A5CB_zpsedd1buoe.jpgKiss love & hugs A.S.<3
Instagram: @AmandaSisse
Facebook: AmandaSisse (De unge mødre)
Snap: AmandaSisse

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

LÆKKER STRIK TIL DE KOLDE VINTERDAGE ♥