LÆKRE & NEMME SNACKS TIL ROLLINGERNE

MIT NAVNESKIFT – 3 ÅR EFTER

Nu er det godt 3 år siden, at jeg officielt skiftede mit navn.
Jeg husker, at det var en vild oplevelse at være til numerolog, hun kunne virkelig se lige igennem mig og ramte plet på alt hvad hun sagde.

Selvfølgelig var jeg meget skeptisk inden, om jeg nu virkelig ville/turde skifte navn, for selvom man måske ikke umiddelbart tænker over det, så er det faktisk en ret stor ting at ændre.
Men da jeg gav slip og bare sprang ud i det – som jeg jo så ofte gør, så var det jo langt fra så slemt. Min værste frygt var faktisk hvad mine forældre ville sige til det, mine veninder er lige så skøre som mig, så deres synspunkt bekymrede mig ikke. Men at skulle sige til mine forældre at jeg ville ændre det navn som de havde valgt til mig. Den gjorde nas – eller ikke da det var gjort, jeg burde jo vide, at de som altid støtter mig, og deres eneste forbehold var, at det nok ville tage dem lidt tid, at vende sig til at skulle kalde mig noget nyt. Nu kan man sige at jeg jo heller ikke gi “total” all in og skiftet fornavnet radikalt. Selvom jeg synes, at jeg tog mere end jeg  i forvejen havde forventet. 🙂

Men rigtig mange har spurgt mig efterfølgende “virker det så?”… Og det kommer vel lidt an på hvad man mener med virker. For grunden til jeg ændret mit navn i første omgang, var primært at jeg var træt af mit eget navn. Jeg er hele mit liv blevet kaldt mit mellemnavn Sisse, men det forbandt jeg bare så meget med mine teenages år, som den der lille bandit der kunne slippe afsted med hvad som helst. Og for mig lå der mere i det end bare et navn.

Jeg fik at vide, at den første tid ville være en udrensning af mit gamle navn, og jeg kunne komme til at opleve mig selv i en “dårlig udgave”, men efterfølgende skulle de nye vibrationer gå ind og regulere de energier der lå i mit navn. Og jeg kan skrive under på, at det første halve år, var et levende helvedet – psykisk. Altså, jeg har aldrig haft en diagnose eller noget i den dur, men jeg kunne slet ikke finde ro i mig selv på det tidspunkt. Jeg vidste ligepludselig overhovedet ikke hvad jeg ville med mit liv, selvom jeg førhen har været så bevist. Jeg følte mig generelt bare usikker på alt jeg foretog mig.

Sådan er det heldigvis ikke mere, for stille og roligt, begyndte min hjerne igen at kunne fungere og fokusere 😉 Faktisk så godt, at jeg kun er blevet endnu bedre til at sætte mine mål og følge dem. Jeg ved godt at alle drømme ikke bliver indfriet i det tempo man selv ønsker, men hvis man arbejder hårdt for det, og holder fokus på det man vil, skal det nok komme med tiden.
Jeg fik også et fedt arbejde i den periode, lige i en periode hvor jeg havde aller mest brug for det. Som i, hvis jeg ikke fik det, ville vi næsten ikke kunne sidde i vores lejlighed mere agtigt, alle reserver var brugt. Så dér var lige en lille engel over os ;).

Jeg skal ikke kunne sige, om udviklingen har noget at gøre med mit navneskift, men jeg føler mig i hvert fald bedre tilpas med mit nye navn og det er så dejligt, kun at skulle præsentere sig selv som Amandha, og det er vel egentlig også det aller vigtigste 🙂

signatur-blog
Instagram: 
@AmandaSisse
Facebook: 
AmandaSisse (De unge mødre)
SnapChat: Amandhaggg

4 kommentarer

 • Først vil jeg sige tak for dine seneste nye indlæg, det er dejligt du er tilbage og at i har det godt. Og spændende om de positive ting der er sket hos dig har noget med numerolog at gøre 🤔 men hvordan udtaler man så dit nye navn?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Amanda Sisse

   På samme måde som man udtaler Amanda 🙂 h’et er stumt 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • christopher march

  Since the admin of this site is working,
  no question very rapidly it will be famous, due to its feature contents.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • access35.xyz

  Hey! I know this is kinda off topic but I’d figured I’d ask.
  Would you be interested in exchanging links or maybe
  guest writing a blog post or vice-versa? My blog covers a lot of
  the same topics as yours and I think we could greatly benefit from each other.

  If you might be interested feel free to send me an email.
  I look forward to hearing from you! Great blog by the way!

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

LÆKRE & NEMME SNACKS TIL ROLLINGERNE