WILLIAM SER JESPER FAST...

EN SIKKER VINDER ÅR EFTER ÅR<3

Der er altid én ting man kan være sikker på at finde på min ønskeliste – år efter år 😉
Jeg elsker smykker! Det har jeg alle dage gjort, da jeg var i teenages alderen kaldte mange mig også for en tingle-tangle pige, fordi jeg altid havde masser af ringe, store øreringe, halskæder og armbånd! Det brugte/bruger jeg rigtig mange penge på 😀 <3 Med tiden har jeg så lært at bære det mere med stil, selvom jeg stadig er helt syg med masser af ringe!
Nogle ringe som er rigtig fede at mixe sammen er Spinning Jewelry <3
Det er et design jeg har elsket siden altid, det er nogle der har fulgt mig i rigtig mange år, jeg kan stadig huske dengang jeg fik min aller første af min store søster, som selv var/er en ‘samler’ af dem 😉 .. <3 Den dag i dag, har jeg rigtig mange af dem – men jeg kan stadig ikke få nok 😀 , for man kan aldrig ha for mange af dem, da de altid kan få et nyt twist hvis man blander dem på forskellige måder. Derfor passer de også til alt slags outfit! Du kan finde rigtig mange Smykker fra Spinning Jewelry, de laver meget mere end de super populære ringe, deres stil er meget klassisk og yndig – godt det snart er jul <3
 photo 5AB1E85C-5127-418E-8C12-C682D79C9C71_zpssd4kjbqv.jpg photo 2F80DA2C-C5F5-43B0-BC5E-3CBE27BF5423_zpsam2mtnn3.jpg photo 503CA242-4720-488D-AB7C-BE24D0D57775_zps7dmnk8vv.jpg

Kiss love & hugs A.S.<3
Instagram: @AmandaSisse
Facebook: AmandaSisse (De unge mødre)
Snap: AmandaSisse
 photo Sponsoreret_zpsqvei8pl1.jpg

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

WILLIAM SER JESPER FAST...