Freaky type s:

Første dag efter ferien

Vi ved det alle sammen, det er den hårdeste dag :b Mandag, vi bliver aldrig gode venner 😉 og når man lige har fået lov at sove længe en uges tid, så er det satme hårdt at skulle slå øjne op kl. 4 om morgen.

Heldigvis vågnede jeg til en glad bandit mus, der synes det var ret så sejt at han ikke havde sovet med sut i en uge nu 😀 Forresten, så er det gået SÅ nemt, havde slet ikke regnet med det ville være så let. 🙂 Hvordan kan man være så heldig at have en dreng der er let, med stort set alt 😀 ? Nu er næste skridt bleen 🙂

Når jeg først er kommet på arbejde, så er det bare for luksus. Trods der ventede mig en masse opgaver, så er det en ren fornøjelse at møde ind hver dag! Jeg kunne ikke ønske mig en bedre arbejdsplads. Og her (håber jeg) skal jeg være så længe som overhovedet muligt 🙂

Da jeg fik fri, smuttede jeg naturligvis ned i børnehaven og hentet superman, og da jeg kom ind af lågen sagde han til mig “Mooar? Har vi sommerferie igen nu 😀 ?” haha, åh vi har hygget os <3 Meeen, vi snupper en ferie mere i næste uge, såå… mon ikk vi lige kan klare den :D..

Vi tog bagefter ud og spiste aftensmad hos Williams skønne moster, onkel Christian og Nathali <3 (Som vi btw, næsten bor hjemme hos her om sommeren, når altså ikke de bor hos os :D)

William snakker hele tiden om at moster og Nathali skal hente ham i børnehaven på fredag, og hvis jeg kender dem ret, så kommer de så tidligt som muligt, så alle børnene kan se hans moster og hans Nathali 😉 Årrrh børn er da bare det aller mest fantastiske man kan opnå i livet <3

 photo 10540562_10203070183530214_713489321_n_zps4af3de10.jpg

Kiss love & hugs A.S.<3

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Freaky type s: