FÅ EN ENDNU HYGGELIGERE DECEMBER - OG STØT SAMTIDIG KNÆK CANCER

ACT YOUR AGE

Okay, nu har vi alle sammen hørt ‘nyheden’ om alle de flygtninge der lige nu vandre op igennem Europa.. Det er slemt nok i sig selv, hvad enten man er af den ene eller anden politiske overbevisning. Men noget jeg synes næsten er lige så slemt, det er alle de diskussioner der lige nu florerer rundt på facebook. Hvor folk jo nærmest hader hinanden fordi man er uenige om hvordan landet skal forholde sig til den problemstilling.

Folk sletter hinanden hvis de ikke er enige og der er jo næsten ved at opstå en facebook-borgerkrig, fordi folk er så uenige.. Jeg har set flere steder hvor folk sviner hinanden til på et meget personligt plan, indrager hinandens børn i diskussionen og hvor det er kørt helt af sporet.

Helt ærligt, skulle vi nu ikk bare lige tage os sammen alle sammen, det er jo okay at man ikke er enige. Det er dét der gør denne verden så fantastisk, at vi netop kan få lov til at sige vores mening og være uenige med hinanden. Men det er stadig ‘de kloge hoveder’ i EU og regeringen der nok skal finde en løsning. Og hvordan vores individuelle holdning er – kan jo i bund og grund være fuldstændig ligegyldig, det er alligevel ikke vores mening der har indflydelse når de store beslutninger skal tages. 😉
 photo 4AF58B65-F47D-49D9-9E00-D9244C6B4354_zpsjqaxx2re.jpg

Kiss love & hugs A.S.<3
Instagram: @AmandaSisse
Facebook: AmandaSisse (De unge mødre)
Snap: AmandaSisse

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

FÅ EN ENDNU HYGGELIGERE DECEMBER - OG STØT SAMTIDIG KNÆK CANCER