INGEN KVIKLÅN ELLER DÅRLIG KLATGÆLD HER ...

FÅ EN ENDNU HYGGELIGERE DECEMBER – OG STØT SAMTIDIG KNÆK CANCER

Den skønne og fantastiske Nadja, der tidligere har deltaget i De unge mødre, og som vi alle elsker for hendes positive energi, gå-på-mod, hende søde familie, – ja, jeg kunne blive ved, for jeg synes hun er en enormt sej kvinde, og det har jeg også fået sagt til hende et par gange 😉 😀 .. Hun har i samarbejde med Julemandens værksted, udviklet en rigtig fin julepakke, som går under navnet Nadja Kaagh’s Nissedrillerier. Julepakken indeholder 10 forskellige nissedrillerier, som er med til at gøre december måned, endnu mere sjov og hyggelig. Alle drillerier har hver sin vejledning med, hvor der er gode råd til hvordan det kan bruges. Men der er også rig mulighed for selv at bruge fantasien. I Pakken kan du blandt andet finde selvlysende stjerner, Det Magiske Kighul, fodspor (evt. til nissedøren), sne til skæg, Rulle-Rulle øjne, Juleaften-målebånd til december og meget mere….

Genialt både til hjemme med børnene – men også en super sjov ide til arbejdspladsen, hvis man skal skabe lidt bedre julestemning 😉 .. Hele pakken koster kun 149kr. Og når du bestiller pakken, gør du det også med rigtig god samvittighed, for du støtter nemlig Knæk Cancer med 25 kr. <3 Hvilket er en sag, som jeg tror langt de fleste af os ønsker at støtte 🙂
Find pakken hos Julemandens værksted <3

Rigtig god jul til alle, når vi når dertil 😉 <3
Herhjemme skal der i hvert fald ikke mangle noget til jul 😀 <3
 photo B84F6268-3FAB-4060-81C0-1A568588D7E0_zpsqc7sfrmj.jpg
Kiss love & hugs A.S.<3
Instagram: @AmandaSisse
Facebook: AmandaSisse (De unge mødre)
Snap: AmandaSisse

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

INGEN KVIKLÅN ELLER DÅRLIG KLATGÆLD HER ...