Find fed inspiration til hjemmet - til billige penge.

Jeg vil aldrig hade ham…

Uanset hvad der sker, og uanset hvor meget vi kan være ved at rive hovederne af hinanden, så vil jeg aldrig hade Williams far. Jeg elsker ham dog heller ikke ;b .
Vi har været så meget igennem på godt og ondt, men sammen har vi denne her lille fantastiske nullermus, som bare fortjener det aller bedste i hele verden.
Han er lige så meget Jespers fortjeneste som han er min, og jeg er ham evigt taknemmelig for at William kom til verden. 🙂

Lige nu er vi inde i en fase, hvor vi ikke liige er hinandens aller bedste venner (sagt på en pæn måde ;b), men jeg ønsker ikke at nogle skal tale dårligt om ham og jeg ville heller aldrig selv skrive eller sige noget dårligt om ham offentlig eller til folk jeg ikke har nær.
En ting er at jeg kan ringe til mine veninder pisse irriteret og lige få luft for mine frustrationer, for de kender mig og hele vores situation :b . Men jeg ville aldrig tale dårligt om ham generelt eller når folk spørger ind til Williams far, så fortæller jeg heller aldrig de “dårlige sider” i vores samarbejde. – for det er kun en sag mellem Jesper og mig.
Af samme årsag snakker jeg heller ikke specielt meget om Jesper i De unge mødre. For det er ikke ham der har valgt at deltage i programmet, og jeg synes ingen skal ta’ nogens parti. Vi kan være enige om mange ting, og uenige om lige så mange ting, præcis som alle andre deleforældre.. Det er ikke altid en dans på roser, (eller jo faktisk, -fyldt med torne 😀 😉 ) .. Ej, men vi har alle vores gode og dårlige perioder, men det vigtigste er at William har det godt, og på ingen måde bliver en del af eller involveret i vores diskussioner. Jeg ville heller aldrig nogensinde sige noget dårligt om Jesper i Williams nærvær, for selvom jeg måske lige synes han er lidt af en røv med øre i ny og næ – så skal William stadig synes han er den mest fantastiske og seje mand på hele jorden 🙂

 photo 6041346F-BE3B-4109-ABFE-1EC6D9CAF2FE_zpsywbiobjm.jpg

Kiss love & hugs A.S.<3
Instagram: @AmandaSisse
Facebook: AmandaSisse (De unge mødre)
Snap: AmandaSisse

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Find fed inspiration til hjemmet - til billige penge.