LEGEDAGE <3

ØHM, NEJ ELLERS TAK.

.. Jeg får tit den der besked fra fremmede mænd, “hva så? ..  må jeg komme forbi?” eller “skal vi finde ud af noget her i aften?” …. Øhm, hva fuck tror du selv, helt seriøst? Tror du jeg holder åbent bodel om aften når min søn er lagt eller hvad? ..
Selv hvis jeg har skrevet med en fyr et lille stykke tid (uden at have mødt ham), så kan jeg virkelig bare miste alt for ham, hvis han har så lidt respekt og spørger om “han lige skal komme forbi?” .. Øh gu fuck skal du ej..
Det her er ikke kun mit hjem, det er min søns! Det er hans trygge base, hvor tryg er den lige hvis samtlige mænd jeg har skrevet med skal indenfor dørene?
Og selv hvis det så kun var mig der boede her, eller jeg havde børnefri weekend, så er jeg da ikke så komplet idiot at jeg bare invitere vildt fremmede mænd indenfor mine døre.
De må da ha slugt søm.
Ha dog lidt respekt for kvinder, jeg ved ikke hvilke type damer de normalt går ud med. Men i min verden er det sgu meget normalt at man lærer folk at kende først (sådan rimelig godt) eller i hvert falde indtil man føler sig trygge ved dem. Og først derefter kan de komme indenfor mine døre (NÅR MIN SØN IKKE ER DER)…
Helt seriøst, findes der virkelig kvinder med børn, der bare åbner dørene for hr. hvem som helst uden at have mødt ham før, mens ungerne ligger og sover?
For så er jeg virkelig dybt chokeret… Tænk hvis det lille skønne barn vågner, og ser en eller anden stodder ligge i sofaen med deres mor, ej sorry men, never gonna happen!
Så regel nr. 1 må være – spørg mig ALDRIG om du “lige skal komme forbi”, når du ikke en gang kender mig, for så er det dét sidste du nogensinde får lov til…. idiots 😉 !
 photo 88990D2B-52F7-4595-B14A-887CA4D1150A_zpsvolamzjz.jpgKiss love & hugs A.S.<3
Instagram: @AmandaSisse
Facebook: AmandaSisse (De unge mødre)
Snap: AmandaSisse

1 kommentar

  • Julie

    Jeg har også haft de tanker du beskriver, når der kommer en besked Hej skal jeg ikke lige komme forbi dig i aften, ja selvfølgelig skal du da ikke det jeg lukker ikke fremme mennesker ind i min lejlighed,(du er fremme så længe jeg ikke har mødt dig personligt minimum en gang før) har tænket et par gange om andre piger/kvinder bare siger ja til de må komme forbi,

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

LEGEDAGE <3