FÅ FLERE PENGE MELLEM HÆNDERNE...

LEGEDAGE <3

Det er så hyggeligt at William har fået den alder hvor han skal “på legedag” hos hans venner eller vi selv får besøg, og der bare er dømt børne hygge for fuld skrue.
Det er virkelig der man ser hvor stor en dreng man har 🙂 <3 Det er også skønt at se hvordan han begår sig socialt, for en ting er at børnehaven siger han er en god dreng – men det er jo federe at se det med egne øjne 🙂 Det er også hyggeligt når William har været ude hos nogle af hans venner og kommer hjem og fortæller om hvilken fantastisk dag det har været – eller når jeg henter ham fra hans bedste ven, og selvom de lige er uvenner i det øjeblik jeg kommer, så er han helt umuligt at hive med hjem 🙂 Så kan man virkelig bare se hvor meget han holder af sine venner <3 Det gør sgu en mor så stolt at se ens søn ha en stor vennekreds 🙂 Jeg glæder mig til ‘fremtiden’ hvor han bare drøner ud af døren efter aftensmad fordi han bare skal ud og være sammen med vennerne og slet ikke har tid til sin mor mere 😉 .. Men på den anden side, så kommer jeg også til at savne min lille nuller <3
 photo 7840A397-4331-4B75-9525-4B11073D7BAF_zpsmpkeeej3.jpg Kiss love & hugs A.S.<3
Instagram: @AmandaSisse
Facebook: AmandaSisse (De unge mødre)
Snap: AmandaSisse

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

FÅ FLERE PENGE MELLEM HÆNDERNE...