TID TIL FORANDRING?

EN MEGET ÅBEN & LUKKET PERSON

Jeg er både en meget indadvendt og udadvendt person, på samme tid.. Altså, uden det skal lyde som en eller anden vild personligheds forstyrring ;b , men altså..
Jeg er udadvendt på den måde, at jeg er meget social anlagt, jeg er god til at snakke med mange typer mennesker, og jeg tilpasser mig hurtigt en ny situation. Jeg har en god situationsfornemmelse, og ved tit hvordan jeg skal aragere. Jeg byder tit velkommen i mit hjem og er åben for en hygge snak..

Men jeg er også meget indadvent, på den måde, at det aller tætteste af mig, det deler jeg meget sjældent. Jeg har få personer der kender mig lige så godt som mig selv, de mennesker er folk jeg har kendt i rigtig rigtig mange år, jeg deler ikke så meget af mig selv, mine tanker og følelser med andre end dem der står mig tættest. Hvis jeg en sjælden gang er ked af det, så er der ingen der ved det. Udover mine aller bedste venner, hvis jeg er vred over noget, så er det også kun med dem der er mig tættest, der egentlig ved hvorfor..  Jeg har aldrig været god til at fortælle og vise om mine følelser. Det bedste jeg kender til, er at altid have et smil på læben, og hvis noget pisser mig af, så skiller jeg mig af med det..

Jeg er meget kontrollerende når det kommer til mig selv, og det er både positivt ved at jeg netop er åben og kan snakke med stort set alle typer og ‘fit-in’ i enhver situation, men kan også være lidt negativt, fordi det er de færreste der virkelig ved hvornår jeg er lykkelig og hvornår jeg er down – Cuz’ I always put a big smile on my face 😉 ..
 photo F69895F2-42D9-4C74-BD03-E2ADC116460E_zpspzwl04oi.jpg

Kiss love & hugs A.S.<3
Instagram: @AmandaSisse
Facebook: AmandaSisse (De unge mødre)
Snap: AmandaSisse

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

TID TIL FORANDRING?