ALLE SKILSMISSE FORÆLDRE BURDE GIVE DERES BARN/BØRN SÅDAN EN DAG.

TID TIL FORANDRING?

Indretning, indretning, indretning.. De fleste af os kvinder sluger det rårt, og elsker at bladre magasiner igennem som blandt andet; Bo Bedre, Rum & Bolig Liv. Vi bruger rigtig mange timer af vores liv i vores hjem, og derfor er det også super vigtigt at vi føler os godt tilpas, og at vi føler os hjemme i de omgivelser og i indretningen.
Det der oftest dominerer i et rum, er farverne/tapetet på væggene. Det lægger ligesom en standart for selve indretningen. Har man f.eks. farver som hvid, creme eller sandfarve på væggene, kan man sætte de fleste farver ind i det rum. Hvor imod hvis man vælger en stærk rød farve eller et tapet i en dominerende farve, så har man allerede sat en standart for hvilke farver/ting man kan dekorere rummet med.. For mig betyder indretningen også meget, fordi den får mig til at føle mig hjemme – Rom blev ikke bygget på en dag, så det sker tit at jeg lige køber noget nyt lækkert til hjemmet. Jeg elsker også at fornye hvis, der er noget jeg ha i mit hjem, som f.eks. da jeg har valgte at male mit soveværelse guld farvet, fordi det er min yndlings farve og det passer til mit senge tæppe, de billeder og den indretning jeg har valgt derinde 😉  Et godt sted hvor du kan købe kvalitets maling til dit hjem, er Beckmann (se her), så er der rig mulighed for at shine op og skabe lidt forandring i hjemmet 😉 <3 Rigtig god fornøjelse med dit næste projekt! 😀

 photo 75972C1F-35F8-444B-8C35-5DC111FE265E_zpsvljyjpmy.jpg“>

Kiss love & hugs A.S.<3
Instagram: @AmandaSisse
Facebook: AmandaSisse (De unge mødre)
Snap: AmandaSisse photo Sponsoreret_zpscotyjuv3.jpg

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

ALLE SKILSMISSE FORÆLDRE BURDE GIVE DERES BARN/BØRN SÅDAN EN DAG.