Her er tøjet til afsnit 400!!!

Ja, jeg har meget travlt :D

Uha, om 2timer skal jeg ud af døren, og ind mod studiet, hvor vi skal filme talkshowet. Jeg har altid været er A menneske (medmindre du spørger min mor, da jeg gik i folkeskole (; ..), så da klokken slog 5 var jeg rimelig frisk, jeg skulle lige ha et stort glas kildevand til at vågne på, og så var det ellers igang, på trods af at jeg skal have stiletter på i studiet (hvilket er planen i hvert falde) vælger jeg at tage dem i tasken, og på med Hunter-røjserne på turen derud.. Så derfor valgte jeg at pudse dem så de var liiidt fine alligevel (; .. Der kom jeg til at tænke på hvor gode manerer mine forældre har givet mig med i bagagen. For husker tydeligt da jeg som barn skulle til børne fødselsdag, hvordan de brugte morgenen på at pudse mine sko, file mine negle pæne, give mig neglelak på og pynte mit hår fint (‘: Årgh<3  Nå men jeg må smutte videre , Kisses from here,<3

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Her er tøjet til afsnit 400!!!