MIG restylane i læberne?!

Gør dit badeværelse meget lækre.

Okay, jeg indrømmer gerne, at jeg er en klovn til alt “handy-halløj”, derfor er det fantastisk at jeg har sådan en dejlig stedfar, der altid lige kommer forbi og fikser den del for mig 😀
For jeg elsker at købe nye ting til hjemmet. Nu hvor vi er skrevet op til et rækkehus, så jeg begynder så småt at købe ind til det kommende hjem, ikke alt for meget, da pladsen i lejligheden ikke lige er til det, så må resten komme når vi er kommet på plads 😉 .

Det eneste sted jeg nok har ‘forsømt’, er badeværelset. Jeg har altid set det som noget der ikke behøves at gøre det store ved, bare der de mest praktiske ting og lidt hygge. Men smutter man forbi VVSComfort, så kan man hurtigt forelske sig i en hel masse ting til lige netop badeværelset, de har rigtig mange fine ting, og i billede serien nedefor, har jeg sat nogle af de ting fra siden, som står på min ønskeliste til det nye sted 🙂 De har mange forskellige mærker, derfor er der også noget i alle prisklasser 🙂
Du kan se alt deres badeværelses tilbehør lige herPå siden findes der også meget andet end bare lækkert tilbehør til badeværelset. Så er man på udkig efter andre ting som, ting til køkkenet eller klima & ventilation, så er det også der man bør ta et kig. 
Så ka man virkelig få sig en “dancing in the mirror, and singing in the shower” 😉

Her ses min liste i billeder 😀
 photo E3A0DB8B-6911-43F6-8BEC-BA87FBD9417B_zpsenodjqgv.jpg
 photo 7B6E95A2-6B9E-4862-B5F1-2D24DC396AD4_zpsba269fur.jpg

Ha en dejlig aften alle

Kiss love & hugs A.S.<3
 photo billede_zps95dcd708.jpg

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

MIG restylane i læberne?!