Så må man altså godt lidt alligevel - KUN I NØD ;)

Anmeldelse af afsnit 441 – De unge mødre

Maria: hun er da bare så sød altså, og lille baby Jean, åååååh man bliver simpelthen så skruk af at se på den lille nullergøj Hold nu op for en lækkerhaps 😀 <3 Hvor er det skønt at høre hun er så omsorgsfuld og kærlig om den lille bandit 🙂 og det at hendes mor er der for hende, er da bare så dejlig, elsker hendes kommentar med at hun ikke overtager rollen, og er mormor for babyen og ikke mor 🙂 Det er nemlig lige sådan det skal være !

Julie: puha jeg har selv prøvet at en kæreste var mig utro, flere gange endda. Det er ærgerligt at slutte et forhold på den måde, og det gør skide ondt på den det går udover 🙁 . Men jeg har dog ikke lyst til at sige noget dårligt om nogen, for jeg ved at Julie er en skide sød og dejlig pige <3

Camilla: ihh endnu engang, de to turtelduer, de er simpelthen så kære sammen jeg er vild med det par <3 😀 Camilla er sød, og Kevin, er ej sjov og skør en 😀 (På den gode måde) De er det sødeste match.. Det er dejligt at se de kan nyde hinanden uden børn, og får lov til at være kærester, på en ferie sammen 🙂

Stefanie: Uha 🙁 Det er aldrig sjovt at se når forhold går dårligt, jeg får helt ond i hjertet altså, synes ellers de virkede så gode sammen, og det med at faren stillede tvivl om faderskabet, det har jeg jo prøvet, men hvis man ved med sig selv hvem det er, så havde jeg det sådan “jamen, så la os da ta den test” .. Og jeg kunne egentlig godt forstå Jesper, nu når vi ikke havde været sammen da jeg blev gravid 🙂 .. Men kan da også godt forstå det ikke må være sjovt at der er tvivl om man har været sin kæreste tro…

Håber i nød dagens afsnit :*

 photo 10387230_10154503713345068_1349012417045432751_n_zps9e1e8235.jpg
Kiss love & hugs A.S. <3

1 kommentar

  • Hattie L

    Jeg savner dine anmeldelser. Kan du ikke gøre det igen på den nye sæson?

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Så må man altså godt lidt alligevel - KUN I NØD ;)