Lidt luksus til morfar. <3

Omg jeg kommer aldrig til at ku li’ jer!

ARRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRGH !!!
Hold op hvor børn bare er hurtig opfangende, og lærer af os forældres reaktion på ting. Det skal jeg lige huske næste gang jeg ser en edderkop :O !!! Normalt har jeg slet ikke haft noget imod at ta tissemyrer, biller og snegle op når William og jeg har fundet dem på vej hjem fra vuggestuen, for han synes de er så super spændende.
Men da han pegede på gulvet i badeværelset og siger “Se mor, en edderkop!” Der tog mit overlevelses instinkt til, som var jeg i en brand. Jeg SKREG! og tog den første sko jeg kunne finde i gangen og hamret løs på det stakkels lille forsvarsløse dyr.. En reaktion jeg senere fortrød på det groveste, da han nu blev bange for edderkopper, og bare ville hænge på mig den næste halve time, i frygt for at der var flere edderkopper. Men vi fik snakket det hele igennem, og jeg fik forklaret at jeg bare blev overrasket fordi edderkopperne skal være udenfor og ikke inde i lejligheden. Så gik vi ud og fandt en edderkop udenfor, og jeg tog den (FOR FØRSTE GANG I MIT LIV) op i hånden, kun for at vise batman at de intet gør og ikke er værd at være bange for, mens jeg indeni rystede af frygt! :b

 photo 94192338_450_zps2957443f.jpg

Omg for en oplevelse :b Men nu har jeg en sej dreng igen!

Kiss’ Hugs & Love A.S. <3

1 kommentar

 • Erika

  Hahahaha. Det er for fedt!!! Der har jeg også været.
  Og hvorfor er det, man er seriøst bange indeni for de små kryb?!?!
  Jesus Christ.
  😀

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Lidt luksus til morfar. <3