LEGO DUPLO ONLINE MAGASIN<3

Så kom sommeren da ENDELIG :D!

Nu hører i ikke mere brok fra mig om vejret (de næste par dage (; ..) For hold da op for et lækkert vejr, og alle mennesker på gaden smiler :D.. Fra i går til i dag sov William hos sin farmor og farfar, så jeg fik brugt tiden på rengøring og hygge.. men fik dog også sneget lidt træning ind i programmet, man kan jo ikke lade vær med at finde løbetøjet frem, når vejret ligefrem indbyder til en dejlig løbetur<3. I sidste uge fik jeg bestilt en Burberry bikini, og venter stadig på den, men den skulle gerne komme tirsdag, medmindre posten kommer ud på mandag, ku ellers godt ha brugt den i morgen til en tur på stranden. Men jeg må ind i skabet og lede efter min bikini fra sidste år, og se om jeg ikke kan hoppe i den. For med det vejr vi har fået, burde det være ulovligt at sidde indenfor 😀

Men kan i ikke komme med en masse go inspiration og dele de ting i vælger at lave på en varm sommerdag med børnene 🙂 ?

Seeee ya lovers :* <3

William

3 kommentarer

 • I dag har vi, udover familiefest, gået en tur på havnen og nydt vejret med en kold cola. Ellers er vandpjaskeri i haven altid et hit!
  blueeyedflower.blogspot.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise

  Din lille dreng er bare SÅ kær 🙂
  Jeg beundrer dig virkelig for den måde, du får det hele til at hænge sammen på, og jeg tror langt fra, jeg er den eneste. Du er sej 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • http://annsofey.wordpress.com/

  Please tjek min blog ud – elsker din !!

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

LEGO DUPLO ONLINE MAGASIN<3