Weeehu, alle de fede programmer tilbage på skærmen :D

Koooom nu sommer !!!

Jeg er en kjole pige!!!
Så meget som man overhovedet kan være. Derfor bliver jeg ekstra trist når jeg hører vi går en laaaaang vinter i møde s: og det ikke er slut snart! Jeg vil have sommer, sol og kjoler tilbage! Det er så trist at have alle mine baby’er hængende i skabet, som bare skriger på at blive luftet snart!! For ikke at tale om alle mine shorts og nederdele ;/ .. Tja, men man må væbne sig med tålmodighed. Jeg skriger bare efter 25plus grader, solbriller, drinks, danske økologiske jordbær og al det der følger med den dejlige danske sommer!! Jeg er træt af sne, slud og masser af tøj. Er i andre ikke ogs ved at være trætte af al det loooooorte kolde vejr? Men kan ikke engang gå ned med sit skrald, uden man skal have stor vinterjakke, hue og vanter på s: !!! det er godt nok ogs trættende at der er mørk over halvdelen af døgnet.

Og så motionen!! Gooooooood, det er skisme svært at ta sig sammen til bare den mindste løbtur i det vejr, listen med dårlige undskyldninger for at lade vær, er kilometer lang!!

Åhhhh sommer, please, come as son as possible<3 Der findes intet sted i verden der er dejligere om sommeren, end i Danmark….. og dens mange drinks (; !

Ses vi på stranden til sommer 😀 ?!
Kysse mysser fra mig!

1 kommentar

  • Jannie

    Jeg plejer faktisk at elske vinteren <3 Syntes det er så smukt med sne, som der er nu 🙂
    Meeeen må os indrømme vi er nået den tid på året at sommeren er savnet! 🙂
    Måske ikke så meget de varmeste dage, men de dage hvor man kan være ude en hel dag og bare have det dejligt, uden at blive stegt 😛

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Weeehu, alle de fede programmer tilbage på skærmen :D