min dejlige fætter.

Eksames projekt!! :b wehu!

Nu er jeg jo typen, der rent faktisk godt kan lide at gå til eksamen.. (Freeeeak!) Men denne gang har jeg også gjort ekstra meget ud af det, da det er vores sidste tværfaglige eksame. Jeg skrev 17 siders rapport, og lavede 4 budgetter for “min egen virksomhed.” Den virksomhed jeg har valgt at opstarte i dette projekt, er en skønhedsklinik. Og den har kostet mig mange søvnløse nætter, hårdt arbejde, og sved på panden lige op til afleveringen. Men mandag, skal jeg op til sensor og lære for at forsvare min opgave, og DET ser jeg frem til. I mellem tiden har jeg lavet en miniature udgange af min virksomhed, (på billederne nede for kan det måske godt være svært at se hvad det forestiller) og den er heller ikke helt færdig endnu, mangler stadig flere møbler, og nogle vægge d: .. men stolt, det er jeg!!

Det er faktisk utroligt at jeg er blevet så dygtig og flittig i skolen, for det har jeg bestemt ikke altid været! I folkeskolen, var jeg bare symbolet for skræk scenariet af en elev. Jeg ku sagtens komme bagstiv i skolen, havde sex på skolen, brugte mere tid på at ryge smøgere end at lave lekiter. Men nu er skeen i den anden hånd, og samvittigheden meget bedre, hårdt arbejde kan sagtens betale sig! og hvor ville jeg ønske jeg havde set det lidt før.  Men man skal ikke se bagud, men fremad..  Man lærer af sine fejl, ikke sine succeser (;

Et godt råd til alle skole elever: Ta jeres lektier og undervisning seriøst!! Det er jeres fremtid for pokski!
Og så selvfølgelig en masse kærlighed herfra :* Håber i alle får en fantastisk dag, jeg skal arbejde videre <3 Møsmøs!

Her er lidt af “byggeriet” d:

1 kommentar

  • Camilla

    Hej!
    Må jeg spørger hvad det var for nogle budgetter du lavede?
    Sidder selv, med samme opgave nemlig! 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

min dejlige fætter.