Ny tatovering!

Dumme møg hacker tis!!!

Så var det sgu min tur til at få hacket både min facebook og min hotmail 🙁 af samme årsag er begge mine profiler på facebook lukket ned, og jeg har måtte oprette både ny facebook og hotmail. ØVVV!! så til alle jer skønne mennesker der læste min blog og samtidig var venner med mig på facebook, i er mere end velkomne på min nye profil, bare søg under mit navn.. Men hvad får folk til at gøre noget så langt ude?.. jeg er godt gal i skralden! jeg er pisse irriteret over at have mistet alle mine ting, føler virkelig jeg er blevet berøvet. Ikke så meget at de har været inde på min facebook og slette alt, men mere det med at nogen har været inde på min mail, jeg har mistet sindssygt mange vigtige kontakter.. og håber virkelig jeg kan få fat i dem på anden vis, jeg prøver i hvert falde.. men det er jo lidt som hvis man fik stjålet alle sine vigtige papirer, kontrakter mm. for alt bliver jo sendt til den skide mail :(!! Hvis der sidder en ekspert derude som kan finde ud af at fikse, så jeg bare kan få mine mails igen, så KOOOOM LIGE NED FRA HIMLEN SOM EN REDNINGS ENGEL!! <3

Nå, men der er jo ikk noget der er så skidt at det ikk er godt for noget andet.. (det bare lige med at finde det “andet”)

Kyssemysser og rigtig god weekend til jer derude..

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Ny tatovering!