Jesper & William. (og lidt mig)

Mr. Right?

Efter 2 år som single, kan man altså godt mærke at man ville ønske en at komme hjem til.. Men det er fandme skisme svært at finde den man har lyst til at dele resten af sit liv med, når det ikke skal være hvem som helst. Og man samtidig har en lille prins at tage højde for, og jeg vil på ingen måde acceptere mænd kommer rendende ind og ud af min søns liv, næste gang skulle det gerne være “til døden os skiller” .. Har selv haft den samme stedfar, fra jeg var 3 til 18år. Og det samme vil jeg gerne ku gi min prins.. Samtidig har jeg ikk meget tid at slås med til al det der dating halløj, lysten til at skulle på date er heller ikk jublende.. Men lysten til at få en mand, er rigtig stor.. Men hvilken mand? Det skal i hvert falde ikke være den slags jeg har været vant til i fortiden, sorry alle eks kærester (i har alle været fantastiske på hver jeres måde!) .. Men det er ikk altid den børnevenlige type jeg er faldet for, derfor jeg ikke har haft nogen efter jeg har fået William .. For jeg aner ikk hvordan min fremtidig mand skal være, jeg ved bare hvordan han ikke skal være.. Og jo, alligevel lidt.. Hvis man altså må drømme :b for så er det udseendsmæssigt en blanding mellem Vin Diesel og Gerard Butler, begge to et godt bud på en rigtig lækkerbisken!! og så måtte Gerard gerne have den personlighed med, som han har i p.s. I love you. Så ville jeg være en meget tilfreds kvinde ;b
Jeg vil vente rigtig længe på den helt perfekte, men savnet, det er han!

3 kommentarer

 • Vin Diesel, med den personlighed han har i Fast&Furious-filmene, ville være virkelig great! <3
  Hæng på min pige, han skal nok komme! 🙂
  All love herfra! <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • daftar

  I have read so many content regarding the blogger lovers however this article is actually a
  fastidious paragraph, keep it up.

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Jesper & William. (og lidt mig)