TILBAGE PÅ SINGLEMARKEDET IGEN..

“RIGTIG VOKSEN”

Det er faktisk lidt pudsigt, at når jeg sådan tænker tilbage på min barndom, så husker jeg ret tydeligt, at jeg altid så frem til at blive 25 år, jeg vidste at det var der, at ens hjerne skulle være færdig udviklet, og jeg tænkte at det så måtte betyde, at man så var blevet “rigtig voksen” 😉 De fleste husker jeg bare glædet sig til at blive 18 år, så man kunne få kørekort og flyttehjemmefra ;b men jeg tænkte meget over, at jeg hellere ville være den alder, hvor der var mere styr på tingene, og man var kommet ‘langt med sit liv’ 😀 .. For som barn er 25 år jo en hel menneske alder i sig selv 😉

I dag kan jeg egentlig godt forstå at jeg har glædet mig, for jeg har aldrig haft mere styr på mit liv, eller været lykkeligere. Jeg har både etableret mit eget hjem, født en fantastisk søn (som snart er 6 år :O ), jeg har gennemført min uddannelse med top karakterer og har verdens fedeste arbejde. – jeg kunne næsten ikke ønske mig mere. 🙂 Vores fremtid ser også virkelig ud til at blive enormt spændende og oplevelsesrig<3 Det er jeg ikke et sekund i tvivl om 🙂 <3

Men føler jeg mig så mere voksen nu?…
Mmmh, ærlig talt, så føler jeg mig selvfølgelig mere voksen og udviklet mentalt så vel som fysisk, end da jeg var 10 😉 Men, jeg har ikke den dér ‘nu er jeg blevet voksen’ følelse endnu ;b,
(det har min mor så beroliget mig med, at den nok aldrig helt kommer 😉 )
For vi føler os jo alle sammen usikre på de valg vi tager for tid til anden. Vi er kun mennesker, og når jeg er hos min mor, kan jeg stadig føle mig som et barn igen og føle hun har det overordnet ansvar 😀 , men så snart jeg er sammen med William, så tager jeg mor-kasketten på igen, og sådan tilpasser vi os alle sammen de situationer vi befinder os i, hele livet igennem 🙂 Så derfor vil der jo også komme tider, hvor jeg føler mig som en teenager igen – som f.eks. når jeg er i byen ;b hahahaha <3 Så svaret må nok være, at jeg nok aldrig, rigtig helt bliver ‘rigtig voksen’ 😉
 photo 94DA60A0-8281-4C19-8056-981D1134DEA2_zpsngdeabu0.png
 photo Signatur - Blog_zpsothbxwzu.pngInstagram: @AmandaSisse
Facebook:
AmandaSisse (De unge mødre)
SnapChat: Amandhaggg

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

TILBAGE PÅ SINGLEMARKEDET IGEN..