SLETTE SLET, SLET!

TILBAGE PÅ SINGLEMARKEDET IGEN..

Eftersom jeg har holdt ret lav profil på de sociale medier de seneste måneder, så har det måske heller ikke helt været nemt at gennemskue, hvordan det er gået med kærlighedes livet, men der kan jeg så rimelig hurtigt slå fast, at jeg endnu engang er 100% “tilbage på singlemarkedet igen” 😉 hahaha..
Ej, men altså, jeg mødte og så en hel del til den her ‘søde’ fyr sidste år, som jeg også fortalte om her på bloggen. Men det gik bare ikke mellem os, så vi brød kontakten kort før jul, men vi har så snakket sammen på venskabligvis efterfølgende. For han var nemlig rigtig sød, og alt det der, no doubt 🙂
Men når tingene bare ikke går op i en højere enhed, og man er alt for forskellig på alt for mange punkter – og så samtidig gør nogle ting der (set med mine øjne) er total uacceptable, så er det så meget nemmere og bedre, bare at være ‘W & mig’ 🙂 <3
Så det er så sådan det står til lige nu ;b

 photo 4C89CFEC-F23C-43BA-89FE-B8488C91B714_zpshyhox8qb.png

 photo Signatur - Blog_zpsothbxwzu.pngInstagram: @AmandaSisse
Facebook:
AmandaSisse (De unge mødre)

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

SLETTE SLET, SLET!