EN KLOVN TIL COMPUTERPROGRAMMER?

EN RIGTIG KÆRLIG TANKE <3

For to år siden, gik min smukke og fantastiske veninde bort. Hun døde en lørdag, og tirsdag var jeg og andre fra hendes vennekreds inviteret til mindehøjtidelighed.

Allerede mandag morgen var jeg afsted, ned til vores lokale blomsterhandler for at bestille en ordentlig buket blomster.. Da jeg trådte ind i butikken, kom en medarbejder hurtigt hen til mig og spurgte om hun kunne hjælpe mig. Jeg må ha lignede et spøgelse, for jeg havde ikke fået søvn de seneste 3 nætter. Jeg fik fremstammet at jeg skulle bestille en bårebuket til morgenen efter. Hun så helt trøstende på mig, selvom det var en umulig opgave at trøste mig på det tidspunkt. Vi fik snakket lidt, og jeg fortalte hvem den var til. Om tirsdagen hentede jeg den største og flotteste buket jeg nogensinde har set, hun havde virkelig gjort alt for at det var de smukkeste blomster, til den smukkeste kvinde.

I dag var jeg så igen forbi samme blomster butik, fordi jeg ville finde en sød engel, til mit mindebord for hende  <3 Da jeg havde fundet den jeg skulle bruge, og ville betale oppe ved kassen, fik jeg den til under halv pris, samt et meget smukt lys og to blomster ved siden af – GRATIS <3 Jeg er ikke i tvivl om at hun sagtens kan huske mig fra den dag, to år tilbage.. Det er godt nok en kærlig tanke, og ikke mindst en fantastisk service, så her kom jeg hjem, mange ting rigere – og et kæmpe smil på læben <3
Og englen passer helt perfekt<3
 photo 523A2474-FFE7-4458-A309-B1A0D7DB6E71_zps1cdaqjlb.jpg

Kiss love & hugs A.S.<3
Instagram: @AmandaSisse
Facebook: AmandaSisse (De unge mødre)
Snap: AmandaSisse

2 kommentarer

 • julie

  hva var det for blomsterbutik, en i albertslund? 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Amanda Sisse

   Ja, den er i Albertslund, kan ikke helt huske hvad den hedder, men (hvis du kender Albertslund), så er det den store der ligger mellem Netto og Føtex i Albertslund Centeret 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

EN KLOVN TIL COMPUTERPROGRAMMER?