EN MEGET SOCIAL & UTROLIG UDADVENDT DRENG...

JEG HAR MØDT EN <3

Nu kan jeg godt tillade mig, at skrive det herinde, synes jeg. Uden at det skal blæses fuldstændig op 😉
For den seneste stykke tid, har jeg set en del til en rigtig sød fyr 🙂 Det er stadig meget nyt, og derfor selvfølgelig også meget spændende, men jeg kan faktisk mærke der er noget specielt ved ham her.
Andre jeg har set noget til de seneste år, har jeg mistet interesse for, ret hurtigt igen, så det er første gang, at jeg sådan rigtig føler mig nysgerrig og ‘ik-ka-få-nok-agtigt’ :b …

Vi tager det meget stille og roligt, men jeg har hele tiden lyst til at se ham :), som jeg slet ikke har haft det med andre, i rigtig lang tid. Men ingen af os har travlt med at komme i et forhold, men det er bare super skønt, at have mødt én, hvor man føler man kan være sig selv fuldstændig, og jeg virkelig slapper af i hans selskab, eller snakke i telefon med hele aften efter en lang dag, det er en super følelse 🙂 <3

Så om det udvikler sig til et forhold, er endnu uvist, men jeg nyder det jeg har nu her, rigtig meget. Også derfor jeg hverken lægger navn eller billede op af ham 🙂 , selvom han har sagt ‘go’ for indlægget her 😉
da det også lyder til, at han har det præcis på samme måde .. 🙂 <3
– Men i vil selvfølgelig blive opdateret herinde 😉
Jeg spreder lige en masse kærlighed- & glædesstøv udover alle læser <3 :*
 photo 029E0952-8AD2-4641-A31F-69DC58310387_zpspedpbrhz.jpg

 photo Signatur - Blog_zpsothbxwzu.pngInstagram: @AmandaSisse
Facebook: AmandaSisse (De unge mødre)
Snap: AmandaSisse

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

EN MEGET SOCIAL & UTROLIG UDADVENDT DRENG...