EN FANTASTISK SOMMER <3

JEG HAR ALDRIG HAFT DEN STORE DRØM OM MAND OG BØRN …

Det er faktisk rigtigt, selvom det måske ikke er helt populært at sige, så er det ærligt, at jeg for f.eks. 10 år siden, slet ikke ønskede den der vovse, villa & volvo – drøm… Det gør jeg sådan set heller ikke idag, altså på den måde set, at der er meget vigtigere ting, som jeg hellere vil opnå i livet. Min karriere har altid betydet meget for mig, og min frihed, til at kunne gøre hvad jeg vil, når jeg vil. <3
Jeg har aldrig brudt mig om at føle mig for bundet til noget. Derfor har jeg også altid, i mine tidligere forhold haft min egen lejlighed som jeg kunne smutte over i, hvis det hele blev liiidt for meget 🙂

Idag ønsker jeg mig en mand, – selvfølgelig 🙂 men ikke hvem som helst, det skal virkelig være en jeg slet ikke kan undvære. Sådan havde jeg det jo med Williams far, det er den eneste jeg har ku se en fremtid med (og uden at lyve stadig kan). Men hvis jeg skal finde én anden, så skal det jo også være en, jeg kan elske mindst lige så højt, så det bliver nok ret svært 😀 .. Dog har jeg stadig ikke den der drøm om kæmpe familie forøgelse og masser børn, dyr og whatever… Det har aldrig sagt mig noget :b..
Dem der kender mig, ved godt at (okay, jeg hader måske ikke dyr) men jeg bryder mig heller ikke vildt meget om dem. Der var jeg måske også lidt utraditionel som barn, hvor alle mine veninder havde kaniner og hamstre, og jeg synes bare de var mega ulækre :b – forstørret rotte agtig ting..
ej undskyld, jeg er bare så ‘lige ud af posen’..

Jeg hader jo heller ikke børn, på nogen måde. Og alle ved vist godt, at jeg elsker William, over alt, på hele universet. Men derfra, og så til at få flere, der er satme langt 😀 William har tit venner på besøg, og når man så ser hvor hurtigt de kan skændes, om småting så tænker jeg virkelig ‘thank God jeg kun har én’ :’D .. Børn er dejlige og skønne, men min drøm er nok bare at have en trolderik at forkæle og der er så meget jeg gerne vil nå også i livet. Men man ka jo aldrig sige aldrig 🙂 ..

Hus snakkede mig og Jesper meget om, dengang vi var sammen, og hvis jeg fandt den rette mand, ville jeg også rigtig gerne ha hus. For jeg vil så gerne gi min søn en stor have at slå sig løs på. (lige nu kigger vi dog efter rækkehuse 🙂 ) Men jeg ville også hade at være økonomisk afhængig af en anden, på den måde ment, at hvis jeg var nødsaget til at sælge hvis man gik fra hinanden, så ville det måske ta’ mig lidt længere tid at overveje. For min søn, skal ikke miste sit hjem, pga. en skilsmisse – og det vil jeg sådan set heller ikke. Jeg har altid været en “worst case scenario” person, og så hader jeg at være afhængig af andre, (ikke William, bestemt ikke) med ham føler jeg stadig at vi sagtens kan gøre noget spontant, (det ville være en større udfordring hvis jeg fik flere) men nu har han den alder, hvor man sagtens ka smide ham med i en taxa og ta af sted, eller hvis noget er vigtigt, hvor han ikke kan komme med, så er der rigtig gode pasnings muligheder mange steder. 🙂 Så, det er mere på kæreste/gifte plan afhængig. Jeg elsker faktisk at være fri, ikke nødvendigvis som i single, men at jeg får den plads jeg har brug for, og frirum, hvor jeg laver mig-ting. Eller kan sige jatak, til arrangementer med 5 minutters varsel, uden lige at skulle vende den med en anden person først.

Så den drøm de fleste små piger går rundt med – og stadig gør som voksne, med mand, hus, bil og det hele. Den har jeg aldrig rigtig haft :).
 photo 3EA746B6-E590-4CBB-B6E7-077DA9C04056_zpsjeerlpeb.jpg
Kiss love & hugs A.S.<3
Instagram: @AmandaSisse
Facebook: AmandaSisse (De unge mødre)
Snap: AmandaSisse

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

EN FANTASTISK SOMMER <3