Bundgaard - lækkert læder til fusserne <3

Barn- børn , – flere børn :b ARGH!

Jeg elsker William, af hele mit hjerte. Højere end livet selv, mit liv blev lykkeligt, da jeg for første gang fik ham i mine arme, og lovede at jeg aldrig ville give slip. – Når du som kvinde bliver mor, så påtager du dig ikke bare ansvaret for at passe på dem. Du tager ansvar med dit liv, for at elske, beskytte, belære, og gøre dette lille væsen til det bedste menneske h*n kan være. <3 Jeg synes det er et enormt ansvar, som man skal tage meget alvorligt som mor, særligt den med at beskytte dem. Oftest drives mennesket af lyster, og når man bliver mor, må stort set alle de lyster rykkes til side, for dette lille barns behov og det er med til at beskytte vores børn.  Vi giver dem kærlighed og lærer dem en masse ting i løbet af en helt almindelig hverdag, ved bare at være der, snakke med dem, lytte på dem, ha en god dialog, – jeg elsker i hvert falde helt sikkert at William er den alder, hvor man kan fører lange samtaler, og at han nu er i stand til at fortælle hvad han har lavet hele dagen i børnehaven, vi kan gå ned og handle sammen (se med i de unge mødre hvor galt det også kan gå 😉 ..)

Men i hvert falde, det er et stort ansvar at være forældre & igen, jeg elsker William højere end ord kan beskrive <3. MEN, om jeg skal have flere :b aaaaaargh!
Nu har jeg også altid sagt at jeg aldrig skulle have børn (før William), jeg var ikke typen der passede andre folks børn, jeg var den i min veninde kreds der aldrig har haft familie drømme, og slet ikke drømmen om børn. Jeg skulle være alene, single, stærk, selvstændig og SPONTAN! Specielt det sidste ord sagde en hel del om mig, jeg elsker/ede at jeg kunne gøre ting, når JEG ville! Om det så var at ta en tur på strøget kl. 21 om aftenen for at få noget aftensmad, ta i byen på en torsdag aften, og alt hvad man ellers kunne tænke sig af ikke børne venlige ting! – måske lyder det lidt hårdt, ikke meningen, bare ærligheden.

 photo download_zps8b95f95c.jpg

Nu har jeg en guldklump, og ja selvfølgelig er der nogle ting som jeg ikke længere bare kan gøre. (hvilket er ubetydeligt i forhold til den kærlighed man har til og får fra sit barn) Men flere børn, puha, barsel forfra.. Det ville jeg helst være foruden. 😀 , så hvis der skal være mere babyboom, så må min kommende mand ta den tørn. 😉 .. Jeg ville også synes at der er en kæmpe alders foreskel mellem William og kommende baby, at de måske ikke ville få nær så meget glæde af hinanden som hvis jeg havde fået en året efter William 🙂 Og manden er endnu ikke dukket op, så der kan jo sagtens gå 5-6år + før jeg får sat gang i far, mor og barn projekt.

Derudover, ville jeg faktisk synes det var ret fedt, at kunne have en lille diamant, der bare skulle røv forkæles <3 Så han ku få det super sweet 😀 <3

Men ja, jeg kender mig selv- jeg har et standpunkt til jeg tager et nyt, og det gør jeg tit 😉 .. Og havde man spurgt mig for 5år siden, ville jeg ikke ha svaret/troet at jeg ville sidde i en alder af 22 som enlig mor til en dreng på 3år 😀 hahah <3

 photo 10531275_10203072026856296_73362206_n_zpsceba2a19.jpg

Kiss’ love & hugs A.S.<3

9 kommentarer

 • I klær´ i hvert fald hinanden i to <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • helle

  Hej. Jeg er en gammel “kone” som lige har opdaget din blok. Har jo set dig i De Unge Mødre, hvor jeg fik stor sympati for dig. Den er absolut ikke blevet mindre, efter at jeg begyndt at følge din blok. Hvor er du sød, og en meget moden, ærlig pige, med mange fine, gode egenskaber, din alder taget i betragtning. Jeg blev for 40 år siden mor som 21 årig, og havde slet ikke de tanker og idealer som dig. Stor respekt. Sender lige et stort knus.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Amanda Sisse

   Tak for den dejlige ros <3 Det var godt nok en dejlig besked at vågne op til 🙂
   Og jeg er også rigtig glad for at du vil følge vores liv lidt her på bloggen hvor det er mere ærligt og uden filter 😀

   Sender en hel masse knusser igen fra William og jeg :* Ha en fantastisk weekend

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • helle

   Tak. Det kan du tro jeg vil gøre med glæde. Der skal stå BLOG, men det når det går lidt stærkt. Også god weekend til dig og din skønne dreng.

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Amanda Sisse

   Pyt med det, 😀 Jeg ved hvad du mener 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Helle

   Tak, det var så lidt. skrev blok i stedet for BLOG. Også god weekend til dig og din skønne dreng..

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Henriette

  Tag ikke fejl. Selv med stor aldersforskel kan søskende få ret meget glæde af hinanden, og sandsynligheden for søskendejalousi bliver væsentlig mindre. Jeg er selv storesøster til en der er ti år yngre end jeg selv. 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • M.Leander

  Han er også skøn, din William!
  Og han vil sikker nyde at blive forkælet en masse.
  Når man fravælger at vil have flere børn end et barn så fravælger du jo også muligheden for at William får søskende.. Altså nogle han vil kunne dele de lidt svære ting i livet med når han bliver ældre, eller hvis (gud forbyde det) der skulle ske dig noget alvorligt eller bare når du bliver ældre. Han vil ikke have noget familie så, som vil kunne hjælpe, komme til jul, fødselsdage mv..
  Det tænker man nok ikke så meget over nu men din søn vil helt sikkert tænke over det og højest sandsynligt mangle det når han bliver ældre og hans venner har søskende. Forældre tænker på besvær, men søskende skal også ses som en glæde for barnet og en stor del af dets liv i fremtiden når vi mødre/fædre bliver gamle og grå.

  Kh
  M. Leander

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Bundgaard - lækkert læder til fusserne <3