Gider du at gro dig det der hedder....... Situationsfornemmelse, freak!

En uge til den store dag :D

Wup wup, så er jeg næsten i mål! Kun en uge til den ska ha fuld skrue med charme, selvtillid og lækkert hår 😀 … Det er den aller sidste eksamen i denne omgang, og så er min uddannelse fuldstændig færdig! 4 års hårdt slid og slæb, endelig er det slut :b haha !

Godt nok har jeg altid været nørden der kom ud med de flotte 12 taller på stribe, og endte med at afslutte med skolens højeste gennemsnit (12) Men! jeg er ret sikker, faktisk stensikker på at denne gang går det ikke så smooth, for jeg har haft rigtig meget at se til i min skrive periode, jeg mistede min mormor og William brækkede armen og skulle igennem nogle operationer 🙁 Så tiden var slet ikke med mig.. Men det gider jeg ikke spilde min tid og kræfter på, nu skal jeg bare bestå og glæde mig over jeg er i mål, jeg får mit liv tilbage, og nu kan det kun gå fremad 😉 – Jeg har aldrig, på noget tidspunkt overvejet at droppe uddannelsen, derfor ved jeg også at jeg laver noget jeg elsker.. Men om jeg vil læse videre til statsautoriseret revisor eller hvor jeg ender, det har jeg ingen ide om endnu.

Jeg vil foreløbig nyde at jeg (efter planen) bliver lige hvor jeg er – nemlig det bedste sted man kunne ønske sig at være ansat. Og så vil jeg da ogs lige gi mig selv et kæmpe skulderklap 😉
For hellere være en klog lille freaky nørd end en tomhjernet pudder dåse 😉
 photo 3FF658B2-5FE4-40BA-A8D5-8D026900FC93_zps429lqt2t.jpg

Kiss love & hugs A.S.<3
Instagram: @AmandaSisse
Facebook: AmandaSisse (De unge mødre)
Snap: AmandaSisse

2 kommentarer

  • julie

    Held og lykke med den sidste eksamen 😉

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Camilla

    Står der både ens standpunktskarakterer og eksamenskarakterer på grundforløbsbeviset?

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Gider du at gro dig det der hedder....... Situationsfornemmelse, freak!