FORPREMIERE PÅ SÆSON 21 MED PIGERNE <3

FOLK UDEN BØRN – ER ALTID KLOGEST (TROR DE SELV ;) )

… Eller det i hvert falde hvad mange rigtig gerne vil gi udtryk for, som typerne der skal prøve at belære en hvordan man skal arregere som forældre, når de slet ikke selv har fået børn endnu.

Klassikeren jeg tit hører er “mit barn skal aldrig ha en iPad, og får først slik, den dag de selv kommer og spørger..” 1. iPad for mig betyder, at William lige kan sidde og slappe lidt af, efter en lang dag i børnehaven med knald på, så får han lige ro i hovedet og gearer ned inden aftensmaden. Den er også super praktisk hvis man skal ud og shoppe en veninde på strøget en hel lørdag, ikke fordi man ikke ønsker kontakt med sit barn. For det gør man jo også løbende på sådan en tur. Men fordi William hurtigt kan miste lysten til at gå rundt i butikker flere timer, så kan han lige få lov til at sidde lidt i sin paraply klapvogn og hygge sig med den, eller hvis man er ude og spise frokost på en cafe, og man gerne vil hyggesnakke med en veninde man ikke har set i flere dage, så er den også et hit, lige så meget som farver og et stykke papir eller en gameboy var, dengang jeg var barn. Vi havde bare ikke iPads dengang og derfor er mange helt skræmte over dem. Intet er godt i store mængder, og alle børn skal nok komme ud i den friske luft, få spillet fodbold, klatre i træer og alt det… Jeg gjorde da i hvert falde alle de ting, selvom jeg havde en playstation på mit værelse 🙂 Alt med måde..

2. Apropos slik, jeg gik selv med den holdning at han “selv skulle sige til før han fik slik”  – inden jeg fik ham 😉 Men når man har fået dem, og man ser hvor lækker de synes en is er, eller små chokolader, deres glade ansigter kan smelte en fuldstændig – specielt i den alder hvor de ikke snakker 🙂 desuden er der også bedsteforældrene, de skal da også ha lov til at forkæle deres små lækre børnebørn, uden der skal stå en emsig mor og moral prædike… Sådan havde jeg det personligt efter ‘han kom ud’, som sagt før, alt med måde.. William får masser af sundt, han spiser æbler i stor stil, og grønt hver dag til aftensmad, han skal ikke fyldes med slik hver dag, men jeg elsker når jeg kan gi ham et kinderæg og se hvor lykkelig han bliver – eller en slush ice på vej hjem fra børnehaven i denne sommervarme 🙂 Alt med måde, men hysterisk med det, dét bliver jeg nok aldrig 🙂

Her ses billeder af William i forskellige aldre, gøre både sunde og “usunde” ting 😉
This is our house
This is our rules
And we can’t stop
And we won’t stop 😉
 photo 35E588D4-5B67-4CDC-978D-7916F01FED7B_zpsuy1u4vlm.jpg

Kiss love & hugs A.S.<3
Instagram: @AmandaSisse
Facebook: AmandaSisse (De unge mødre)
Snap: AmandaSisse

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

FORPREMIERE PÅ SÆSON 21 MED PIGERNE <3