DERFOR ER VENINDER VIGTIGERE END KÆRESTER.

MÅ MAN SOVE SAMMEN MED SINE BØRN? FORÆLDRENES BEHOV ELLER BARNETS?

Jeg indrømmer gerne at jeg elsker at sove med min lille guldklump, det har jeg gjort siden han blev født. Da han var meget lille lå hans seng helt op af min, fordi jeg var bange for at trille ovenpå ham. Men han sov tit en middagslur på min mave 🙂 <3 .. Inden han blev 4, så aftalte vi at det var tid til at han sov i sin egen seng, jeg må indrømme at jeg havde mindst lige så svært ved at give slip på den ‘dårlige’ vane, som han havde..

Det er gået fint med at overholde det, men.. Jeg elsker nu stadig når han vågner om natten og sniger sig ind til mig.. Og hvis jeg sent om aften går ind til ham og ser hvor dejlig han ser ud, så er det også svært ikke at tage ham med ind i min seng 🙂 Der er bare et eller andet helt magisk ved at sove med sine børn og vågne op med dem, men vi hører alle steder fra at det er en utrolig dårlig vane og børnene ikke bliver selvstændig nok, eller det giver dem en falsk tryghed.. – Uden at vide det med sikkerhed, så tror jeg William nyder det lige så meget som jeg gør 😉 .. Så hvorfor er det så skidt? Hvad er det helt forfærdelige vi giver vores børn når vi sover med dem? .. Hmm.. Jeg tror man skal gøre det man føler er bedst for sig selv og ikke mindst sit barn… Så fremadrettet bliver William ved med at sove i sin egen seng, meeeeeen.. Jeg skælder bestemt ikke ud hvis han kommer ind til mig – tværtimod 😉 <3
 photo FA607156-7636-4866-87BE-3BF18127D064_zps6r4fd0qi.jpg

Kiss love & hugs A.S.<3
Instagram: @AmandaSisse
Facebook: AmandaSisse (De unge mødre)
Snap: AmandaSisse

2 kommentarer

  • Susanne

    Vores søn på 5 år kommer ind næsten hver nat. Han er langt mere tryghedssøgende end sin lillesøster, som kun sjældent kommer ind.
    Jeg ser det ikke som en dårlig vane; for mig er det vigtigere at vores søn får en god nattesøvn ❤️

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Amanda Sisse

      Det er også så hyggeligt at de kommer ind, og ja, vigtigst af alt er den gode søvn for vores små pus 🙂 <3

      Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

DERFOR ER VENINDER VIGTIGERE END KÆRESTER.