Hold vinteren i varmen <3.

Taaaak til Williams farmor & farfar :* <3

Hvad er bedre end at have den dejligste familie? – at vide ens søn har den skønneste familie <3

Hold nu op hvor har jeg været heldig med Williams farmor & farfar 😀 Dem ville man ikke bytte for noget <3 Ikk nok med de tager sig super godt af William, forkæler ham med gaver og masser af kærlighed, så er de altid så pokkers hjælpsomme <3 hvor føler jeg mig ekstremt heldig over at kunne have så godt et forhold til dem 🙂 .. Men denne gang skulle farfar liiiige hjælpe med at hænge lameller op for vinduet ved vores spise hjørne, så der kunne blive ekstra hyggeligt 🙂 Det blev simpelthen så fint!

 photo E6B616D0-20C5-4A3D-B945-13FA0B230CE6_zpsaeyoq2fo.jpg

Og som om det ikke var nok, så fik jeg lige en hjælpende hånd til mine, *HOST* ikke så gode *HOST* kundskaber indefor mad :P, det er faktisk blevet min nye bedste ven i køkkenet <3 😀 de er simpelthen søde <3 da William kom hjem efter at have overnattet hos dem igår, havde han da lige en lille “blomst” med lys i med hjem .<3 Den fik lov med at få pladsen i midten på stuebordet, sammen med Williams snemand, (som de også har givet ham 😀 ) <3 Så tak fordi i lige kom forbi i weekenden og gjorde vores hjem endnu hyggeligere. <3 :*

 photo FA7B0215-D795-4B95-8F47-19F322C5C413_zpsbdkf8qjs.jpg

Kiss love & hugs A.S.<3

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hold vinteren i varmen <3.