Afsnit 400<3

Williams Påske.<3

I min familie, har vi altid gået utrolig meget op i traditioner. Jeg husker tydeligt, hvordan hele huset og haven var fyldt med påskeguf om søndagen. Og der stod en kurv klar til både min søster og jeg, som vi skulle bruge til at samle al det skønne slik op i! Tilsidst delte vi det hele, og det var en kæmpe succes hvert eneste år. Derfor skal denne tradition selvfølgelig bringes videre til min lille guldklump. Og i år er der ikke sparet på noget! Jeg har heldigvis kun en der skal forkæles, og har købt det ind lidt af gangen. Jeg har valgt at gemme en hel masse småt rundt omkring i lejligheden og så bag badeforhænget, gemmer sig et større æg, med slik og legetøj film som indhold. Ved siden af vil der ligge en gave, en dvd film med Mickey Mouse som vi naturligvis skal se mens vi guffer al slikken i os! Jeg glæder mig helt vildt til at skulle vække ham den morgen!!! Som min mor sagde: “I den alder, betyder det mere for forældrene, end for børnene” og der kan jeg vist godt gi hende ret i. For jeg kan næsten ikke vente!!!! Jeg vil selvfølgelig filme hele forløbet den dag (dog som privat og ikke med SandTV) :D, da det bare er et must, når det er aller første gang han skal prøve det 😀 .. Glædelig påske derude alle sammen, og til jeres fantastiske børn<3

påskeægpåskeæg.1påskeæg.2

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Afsnit 400<3