Historien om mit navn (;

Williams dag sammen med farmor, farfar & far

Jeg har glædet mig som et lille barn hele weekenden til at vække William mandag morgen, og fortælle ham at han ikke skal i vuggestue, men at farmor kommer og henter ham så de kan holde en hyggedag!<3 Og jeg har aldrig set den knægt hurtigere oppe af sengen, end da jeg fortalte ham det i morges. Han ville dårligt spise sin havregrød (OG DET LIGNER IKKE William, han ELSKER sin havregrød!) Men han tog kun nogle bidder, skubbede den væk og sagde; “tak for mad, farmor kommer nu?” og de 15-20min der gik før hun kom, må ha føltes som evigheder hos William, og han er mere end klar til at ta sammen med farmor da hun kommer. Skøn som hun er, tilbyder hun at køre mig på arbejde (og det siger man jo ikke nej tak til 🙂 ..) Da jeg kommer hjem, tar jeg mig en skøøøn lur så jeg er frisk til bassemanden. Og som sædvanlig kommer han hjem med en ny bil i hånden 😀 og har haft en fantastisk dag med farmor, farfar og far.. Han ville bare ikke hjem til mor igen d: og de havde både været i zoologisk have og på legepladsen, man kunne se han var meget træt og fuld af glæde og oplevelser da han kom hjem <3 Åh hvor er det skønt med gode bedsteforældre. 🙂
Og jeg havde som altid en fantastisk dag på arbejdet, og kunne ikke lade vær med at nyde tanken om at jeg hverken skulle handle, lave mad (dog kun en smule til mig selv) eller hente barn bare en dag 🙂 Det kan man godt trænge til i ny & næ, selvom man elsker dem to the moon and back<3

Seeees lovers :*

  photo null_zps37f90872.jpg

(Se mor, jeg er rigtig rigtig forsigtig når jeg ser “Pyrus – gå glad i bad”)<3

1 kommentar

  • Louise

    Hvor er han skøn 🙂
    Og du så utrolig sej, virkelig godt gået sådan generelt til det hele 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Historien om mit navn (;