Besøg fra Belgien

Så kom julemandens breve :D – NØJ Jeg glæder mig til december nu!

Jeg havde virkelig glædet mig til at se resultatet af den julekalender fra Julemandensværksted og nu er den kommet med posten 😀 ååååh, den er da bare så sød altså. En rigtig personlig fortælling til William fra selveste julemanden, hver dag i hele december måned. Jeg har allerede smuge kigget lidt, og det er bare så skøn en fortælling, glæder mig helt vildt til at skulle læse den for William hver dag 😀

 photo IMG_2039_zps45e8b27d.jpg
Den hedder Julemandens flaskepost, men der følger ikke som sådan en rigtig flaske med, det kan man jo selv vælge eller bruge fantasien til at gøre det på en anden kreativ måde… 😀 Lige nu er William super nysgerrig når vi tjekker posten kassen. & spørger altid “er der kommet post til mig mor?” .. Så det kunne jo være lidt skægt hvis den lå der når hver dag, når vi kom hjem fra børnehaven. Og sige “øøøøjh skatter, har du set, der er post til dig… FRA JULEMANDEN ;D” .. Han ville få de største øjne 😀 <3 Så det var lige min første tanke 🙂 .. Det rigtig sjove ved historierne er at blandet andet Williams adresse, vuggestue og andre personlige ting indgår i fortællingen, så børnene virkelig kan mærke at brevene er helt personligt til dem 🙂 .. <3 Det er simpelthen en fantastisk idé! I mit tidligere indlæg skrev jeg også om hvordan min stedfars onkel også lavede julemands breve til min søster og jeg, da vi var mindre 🙂 (Læs her)

Du kan bestille de personlige julekalendere fra Julemandensværksted her! 😀 – Den kan også laves til flere børn, hvis man har det 🙂

 photo IMG_2038_zpsecc4c4d2.jpg

Masser af julekærlighed til hele folket A.S.<3

1 kommentar

  • June

    Nøj, hvor er det bare hyggeligt og smart. Desværre tror jeg at min søn (som fylder 8 år om halvanden måned) er ved at være for stor.. Men virkelig en god idé 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Besøg fra Belgien