Ka du gætte hvem jeg er?

Den alternative pakke kalender, – Historier fra selveste Julemanden <3

Jeg elsker elsker elsker jul, på trods af det er den mest stresset tid på året, så er det den tid, hvor vores dejlige pusser skal forkæles <3 Jeg har alle dage været så priviligeret både at få pakke kalender- & advents gaver.. Endda lavet min stedfars onkel noget helt specielt til min søster & jeg som jeg sjældent vil glemme. Han skrev historier til os, fra Julemanden 😀 <3 Det var altså bare SÅ hyggeligt, og for mig der længe troede på Julemanden, det bekræftet mig bare yderligere på hans eksistens.

Men han er åbenbart ikke den eneste der synes det er en genial idé, for den dag i dag, kan man faktisk på Julemandens Værksted bestille lige sådan en julehistorie kalender til sit barn, man skal udfylde nogle oplysninger om ens barn/børn, så den kan blive super personlig og lige præcis til dit barn/børn (også oplagt ide for en dagpleje mor)..

 photo 6E9E8578-3F8E-4781-9666-A81034AE33E1_zpssalrbccn.jpg

Kalenderen kan købes her.. På trods af den hedder flaskepost, så kommer den altså ikke leveret i en flaske 😉 , der medfølger en label, du selv kan sætte på en flaske, hvis det er det man ønsker 🙂 Ellers kan man jo også komme den i sokken, kun fantasien sætter grænsen. Der medfølger også en mappe, man kan sætte brevene ind for hver dag der går 🙂 .. – Williams er allerede bestilt, skynd dig at bestil til dit barn, så den kan nå at blive lavet inden 1. december 😀

På samme side, kan man også bestille en hel pakke- og/eller adventskalender til ens barn, det er delt op i alder & køn så man kan finde lige det der passer bedst til sit eget barn 🙂

 photo 21DECC8E-B063-4791-A5F7-57210FE4FC82_zpsqqwxqeop.jpg
 photo 8FA56B04-7745-4962-892C-28A49D89044F_zps965o3jc3.jpg

Kiss love & hugs A.S.<3
– Sponsoreret indlæg

1 kommentar

  • Sharyl

    Vi har også købt dem nogle år i træk, de er så søde de fortællinger. Vi bestilte dem faktisk efter at have læst dit indlæg og har aldrig fortrudt det, så mange tak for inspirationen 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Ka du gætte hvem jeg er?