Veninderne<3

Der gemmer sig en lille nørd i mig :b

Det kommer nok ikke som en overraskelse for de fleste, at jeg har en del nørdet sider ;b
En af de sider jeg også har, er at jeg elsker gadgets. 😀 Jeg husker tydeligt min bedste ven & jeg, kunne bruge laaang tid i den slags butikker når vi har været på strøget sammen. Så er vi begge total nørdet. :b

Men forleden dag faldt jeg over gadgetcity <3 Her er det primært udstyr til iPhones, iPad’s, Samsung mm. 🙂 Blandt andet kan du designe dit eget cover her,  finde opladere i ens yndlings farve, biloplader og masse andet til en meget billig pris 😀 Niceness!
Man kan nu også finde en hel masse andet end bare lir til telefonen 🙂 der findes både, selvlysende snørrebånd, USB Akvarium til levende fisk og USB stik i de sjoveste design 😀

 photo 15790_10203502550419116_3477922567137009462_n_zps306e62b4.jpg

Her har jeg lige valgt at lave en top 5 over de sejeste & sjoveste ting fra siden 🙂
1. iPhone Retro Telefon – Findes i flere farver, hvor er den altså bare hammer cool og meget retro <3 😀 find produktet her
2. iPhone helikopter – Denne helikopter styres via. iPhone, iPad eller iPod. Kunne være et kæmpe hit hos banditten 🙂 Find produktet her
3. Guld iPhone oplader – ARGH! Min yndlingsfarve!!! Den synes jeg faktisk bare er hammer fed! MUST HAVE 😀 Find produktet her
4. Lynlås headsæt – Ville være genialt til en som mig, da mit headsæt elsker at lege kluddermor, og det ta’r gerne lige 10 minutter ekstra at komme ud af døren, hvis man først skal ha filtret det ud. Fed opfindelse 😀 Find produktet her
5. Design dit eget cover – Den skulle naturligvis lige med 🙂 Hvem vil ikke have et cover med sit skønne barn? til en eksklusiv pris på kun 189,- Find produktet her

Kiss, love & hugs A.S.<3

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Veninderne<3