Alle elsker en tur på strøget.... MEN!

Den værste dag, i hele mit liv :'(

For præcis et år siden, sad jeg i min gamle chefs bil (en rigtig god ven gennem 7 år nu).. Vi var på vej ud til vores fælles veninde, en af mine rigtig rigtig gode veninder, hun lå inde på Rigshospitalet, vi vidste at det muligvis var aller sidste gang vi nogensinde skulle se hende. Hun havde kræft, og havde kun været syg i en ganske kort periode, jeg vil ikke komme ind på detaljerne, af hensyn til familie og andre pårørende, men det var så uvirkeligt, så tarveligt at en så ung pige kunne miste livet. Så uretfærdigt :'( !!
Jeg kunne ikke komme hurtigt nok derud, og alligevel føltes turen som en evighed før vi var fremme. Vi var begge helt ude af os selv og fuldstændig tomme, men prøvede på bedste vis at trøste hinanden, og holde humøret lidt oppe. Da vi kom til hospitalet, skyndte vi os op til hendes stue. Der mødte vi en masse af hendes familie der var i dyb sorg, og da jeg så hende ligge der, begyndte jeg bare at stortude, og kyssede hende på panden, og på kinderne en million milliard gange. <3 mens jeg fortalte hvor højt jeg elskede hende, og hun slet ikke måtte forlade os endnu. Der begyndte vi at kunne høre hendes vejrtrækninger blive hurtigere og med mere lyd på. Det betød hun stadig kunne høre hvad vi sagde, og jeg kunne slet ikke stoppe med at græde.. :'( aldrig i hele mit liv, har jeg været så ked af det.. Ikke fordi det ikke har gjort ondt når et familie medlem er gået bort, for det gør det. Men her taler vi om en pige der kun er blevet 24, på kort tid bare får taget livet fra sig, for alle os tæt på hende, har det været så uvirkeligt! :'( Og så var hun et af de få mennesker, der kendte mig bedre end mig selv. En af de få jeg kunne bruge timer i telefonen med, grine med, være fuldstændig ærlig overfor. Vi havde lavet så mange ting sammen igennem årene og jeg vil aldrig nogensinde glemme noget af det vi har lavet. <3 Jeg elsker den pige så sindsygt..

 photo 1959500_10203446566779560_9144084382622836657_n_zps0383a98e.jpg
Prøv lige og se hvor smuk hun er

Vi forlod hendes stue, af respekt for familien, og lade dem få al den tid med hende.
Så satte vi os ved et af springvandene udenfor, og jeg grad, og grad, og grad, som jeg aldrig havde gjort før. Det var så dejligt at have min ven ved mig på det tidspunkt, som tydeligvis var lige så berørt af situationen som jeg. Det var så svært at køre væk derfra.
Da jeg var kom hjem, kom opringningen jeg havde frygtet så længe, men prøvet af forberede mig på. Hun var fløjet bort :'(  Jeg faldt fuldstændig sammen, jeg kunne ikke fungere, jeg spiste ikke, jeg drak ikke, jeg levede slet ikke i dagene efterfølgende. Jeg gav kun lige William mad, skiftet hans ble, rent tøj på, og alle de basale ting, det var planlagt at vi skulle holde nogle fridage i den uge, men jeg gik ned i hans vuggestue som han gik i dengang, og fortalte dem situationen, plus jeg skulle jo også til begravelse lige pludselig, og de tog sig rigtig kærligt af ham. Jeg grad imens jeg prøvede at fortælle pædagogen hvad der var sket, så meget at hun slet ikke kunne høre hvad jeg prøvede at sige, men bare gav mig den største knusser, <3 LIGE hvad jeg havde brug for. Og dejligt de lige tog ham den tid, mens jeg fik bestilt blomsterne og gjort mig klar til begravelse Så var det også en hel anden mor der kom og var klar til at være der lidt for ham. Men jeg må indrømme, at de første uger efter, så spiste jeg ikke maden der blev serveret ved bordet, og når vi legede på gulvet, kunne jeg ta mig selv i at sidde og stirre ind i væggen, i det hele taget var jeg slet ikke mig selv. Og fuldstændig forståeligt. Det er det værste jeg nogensinde har oplevet.

Til den ceremoni der blev holdt for hende, havde jeg bestilt en kæmpe buket med de flotteste farver, og en masse glimmer på <3 Da jeg kom derhen, brød jeg sammen igen, en halv time fik vi, til at kigge på hende inden hun blev ført bort, det var det hårdeste i mit liv, jeg tænkte på alle de ting jeg gerne ville ha nået med hende. Jeg tænkte på, hvorfor vi ikke havde snakket endnu mere sammen end vi gjorde, hvorfor vi ikke havde nået at få gjort bestemte ting sammen, alle de ting jeg ville sige til hende, hvis jeg bare havde fået EN dag mere med hende. :'( <3 Puha, jeg stor tuder allerede mens genfortæller dette på skrift.

 photo null_zpsb0a400ba.jpg

Jeg håber ingen nogensinde vil opleve dette, ik engang ens værste fjende. Jeg kan slet ikke forestille mig hvordan hendes dejlige mor må have det.

Jeg savner hende, så meget! & jeg tænker på hende hver eneste ene dag, for hver gang jeg logger på facebook, så er hun altid den der popper op på min væg under venner 😀 ved at hun følger med og ser alt hvad der sker. Hun kigger mig sikkert også over skulderen mens jeg skriver det her :D, og ae’er tårerne væk fra mine kinder 🙂

 photo 10628335_10203446640101393_2489657370885708105_n_zps4aea4141.jpg

♡07.09.13 R.i.p. prinsesse 

Kiss love & hugs A.S.<3

8 kommentarer

  • Puuuuuha, det var hårdt at læse. Det gør mig så ondt at høre. Jeg fik en klump i halsen og tårer i øjnene. Det er virkelig mit værste mareridt. Jeg tør slet ikke tænke på det. Hvor er det forfærdeligt at kræften rammer unge som gamle. Jeg håber, at vi finder en kur mod kræft. Jeg har selv mistet flere familiemedlemmer, og frygten sidder i mig. 🙁
    Jeg håber, at du er okay. Får helt lyst til at give dig et kram, selvom jeg ikke kender dig. Mange tanker herfra.
    – Malene Riis Sørensen

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • AO

    Sidder tilbage med tårer i øjnene for hold da op en historie :-/
    Det gør mig virkelig ondt at høre. Og hvor er det trist at hun i sådan en ung alder skal miste livet. Ingen fortjener at miste livet i sådan en ung alder 🙁
    Jeg håber alt det bedste for dig, selvom det kan være svært at glemme. Mange tanker og knus til dig <3 og rigtig god søndag aften.

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Pia Truntemor Svinth

    puha aldrig sjovt at miste en som står en meget nær.. mistede min farfar ( 93 år) for ca 2 uger siden jeg ville godt ha været hans sidst tid her foruden med al den sygdom.. så han er nu er meget bedre sted, lige som din veninde.. men enig hun skulle ha haft lov til at leve meget længere og haft mulighed for at leve LIVET <3 håber du er ved at komme oven på igen <3 husk at tænke på at hun har det meget bedre nu <3 og at i mødes igen om rigtigt mange år så vil hun stod og tage imod dig <3 ( tror på at der er mere imellem himmel og jord og at vi har endnu et liv efter døden sammen med alle dem vi har mistet alt for tidligt <3

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Belinda

    Jeg kan så tydeligt huske da du skrev om din veninde for et års tid siden.. det gav et helt sug i maven.. Jeg gik på hgs med din skønne veninde, og hun var ligesom du beskriver, en fantastisk sød pige.. Jeg snakkede ikke med hende efter vi stoppede på hgs, så jeg fik et kæmpe chok da jeg læste om hendes sygdom herinde.. det er virkelig ikke kræft man tænker på, når man er så ung..
    Egentlig ville jeg bare sige jeg føler med dig, har selv mistet flere mennesker i mit liv,og det er bare så ufatteligt hårdt.. man kommer aldrig rigtig over det, men man lærer at leve med det..
    Alt det bedste til dig og William.. 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Helle

    PUHA. SIKKE EN RØRENDE MÅDE DU FORTALTE DET PÅ. DU SKRIVER HELT FANTASTISK GODT. LIVET ER SKRØBELIGT.

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Ann Maria

    Puuuuha, bliver meget berørt. Har selv prøvet at miste alt, alt for tidligt. Ønsker det heller ikke for min værste fjende. Får helt tårer i øjnene….

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Stephanie

    Puuh, jeg sidder og græder som en anden 5’årig :-(.

    Jeg mistede min veninde til kræft, i december 12′.
    Så jeg kan godt sætte mig ind i din situation! 🙁

    Knus & tanker til dig :’)

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Amanda Sisse

      Av, 🙁 Det er jeg ked af at høre. Føler med dig. Ingen smerte er så forfærdelig.
      stor krammer sendes til dig, og tak for din søde besked <3 🙂

      Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Alle elsker en tur på strøget.... MEN!