En laaaang og dejlig weekend<3

Yeeees babes! :)

Så er de 3 første måneder på arbejdet gået, og min prøvetid er nu overstået! Tiden er simpelthen gået så stærkt, og føler det er et par uger siden jeg blev ringet op og fik den glædelige nyhed om at jeg kunne starte den efterfølgende mandag :D.. Men nu glæder jeg mig bare til at fortsætte og til at starte på mine skole ophold, og jaaa, til fremtiden 🙂 ..

 photo null_zpsaf4a0ac2.jpg photo null_zps9de03d96.jpg

Udover det, så har William fået ny seng, af hans fætter og hans forældre 🙂 SÅ dejligt!! Og så pynter den virkelig! Men første aften faldt han ud, så nu er der lagt en masse store dyner ned ved det lille hul han kan falde ud af 🙂 så der ikke sker guldklumpen noget.

 photo null_zps9cc2cbed.jpg

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

En laaaang og dejlig weekend<3