Ny optagelse, og sidste... I hvert falde for denne sæson.

Nu er det hele snart forbi.<3

 photo null_zpse1cc0904.jpg

Overskriften lyder trist, men bare rolig…
Nu har jeg studeret hver aften (2-3timer) i 6 uger, derfor har der ikke været tid til meget skriveri på bloggen, men i aften gav jeg lige mig selv tid til det. På torsdag går eksamen løs, og min standpunktskarakter er indtil videre 10, jeg mangler dog at få medregnet karakteren for min sidste aflevering. (som jeg er pisse hamrende spændt på at få :D)
Jeg har altid elsket at studere, jeg elsker at få en karakter for mit arbejde, fordi jeg yder mit bedste, men nu kan jeg altså godt mærke at det trækker tænder ud, at jeg først kommer i seng kl. 23-00 hver aften, og skal op igen kl. 5 for at nå på arbejde. Jeg er stadig mindst lige så glad for mit job, som sidst jeg opdateret bloggen, og jeg har måske skiftet drømme job, og satser lidt på revisor vejen 🙂

Men nu skal jeg til at begrave hovedet i bøgerne igen, så jeg er fuldstændig top klar til på torsdag :* #wish#me#luck#

 photo null_zpsbbcd0ce8.jpg

Seees lovers AS :*<3

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Ny optagelse, og sidste... I hvert falde for denne sæson.