Jeg vil have en mand!!

Dating og mig?

ARGH! Det er ikke liige min kop’te. måske fordi det efterhånden er en del år siden jeg dyrkede det fis. Men altså, drømmemanden kommer jo ikke selv og banker på døren (desværre, kunne ellers være skide smart hvis man kunne slippe for det pjat!) Og jeg vil gerne finde min drømme mand, så der er vist ingen vej uden om s: .. Men kunne satme godt bruge nogle fif og gode råd (skriv i kommentar feltet (; ..) derudover skal min kommende mand, slet ikke minde om de fremtidige mænd jeg har haft, der er ligesom en grund til det ikke gik. Og så vil jeg jo også have en der kan være den perfekte stedfar for mit lille guld, når det kommer så langt 🙂 Jeg gider simpelthen ikke spilde min tid mere. Ikke dermed sagt at jeg har travlt, for det har jeg bestemt ikke. Men denne gang skal det være ordentlig og forhåbentligt for evigt (: . den næste er gerne den jeg ser mig selv blive gift med om laaaaaaaang tid godt nok, men derfor gider jeg slet ikke spilde tid på drengerøve men vaskeægte mænd, som ved præcis hvad kvinder vil ha’, for det har jeg sku lidt svært ved selv (;

Netdating synes jeg også er så pis’hamrende overfladisk, men sætter et profilbillede på, og på baggrund af netop dette, vælger folk at kontakte en. men sikkert værd at prøve, det værste der kan ske er jo at jeg ikke finder ham, og så står jeg samme sted, så jeg har ikke så meget at miste :b.. mht. udseendet har nu ikke selv uopnåelig krav, han behøver bestemt ikke at være død lækker, han skal bare have en charme over sig. Og hvis jeg selv kunne bestemme, så helst meget få tatoveringer d: Been there done that!

Jeg går mere efter en super personlighed, folk der er lyttende, forstående, omsorgsfulde og møg hammerende kærlige (: og naturligvis skide sød ved min prins!

Men det var lige lidt af mine tanker som blev luftet i dag :* <3

Love, peace and harmony! AS<3

3 kommentarer

 • casper

  Hej er du frisk på at skrive

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Theresia

  Der er meget for ig imod med netdating.. Men man kan være heldig, min mand og jeg mødtes på nettet (kan ikke huske hva siden hed). Tingene gik rigtig hurtigt og hans søn accepterede mig allerede andendagen efter jeg havde mødt knægten 🙂 ( mødte først hans 13 mdr lille sm efter 14 dage ca) Efter tre mdr blev vi gift og nu har vi 5 års bryllupsdag D 15/11, og vi er lykkelige og regner begge med det er for altid.. Men når man vil mødes på nettet, så handler det om at finde en god og seriøs side og så selvfølgelig at manden er ærlig og seriøs.. Håber det lykkes for dig 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette Engstrøm

  Hej Amanda 🙂

  Gå efter den type du normalt aldrig ville gå efter evt ikke engang kigge efter .

  Jeg mødte min kæreste til en privat fest, så ham ganske kort.
  ugen efter var vi i byen sammen, og vi snakkede og snakkede.
  Efterfølgende, hjalp han mig engang imellem med nogle computer ting osv.
  Jeg så ham kun som en ven, fordi han faktisk slet ikke var min type..
  Han blev forelsket i mig, og viste det virkelig.
  Og selvom jeg skrev det aldrig ville blive til noget så blev han ved med at være der..
  Da jeg skulle til eksamen skrev han held og lykke, og var over glad på mine vegne da jeg fik mine 12taller. Han var der virkelig som en ven.. Hørte på mine historier om andre fyre . ( som jeg senere hen har fundet ud af, gjorde rigtig ondt på ham, men han ville ikke vise det)
  Efterhånden blev jeg bare mere og mere glad for ham.
  Fordi han var der for mig, jeg ku fortælle ham alt uden han dømte mig. han prøvede ikke bare at komme i bukserne på mig .. intet.
  jeg blev så forelsket i ham .
  Og nu har vi været sammen i over 2år.-
  Og han er den bedste stedfar for min datter som jeg overhovedet kunne ønske mig. . Han behandler hende 100% som var hun hans egen..

  Så mit lille tip. Gå efter en person du normalt aldrig ville gå efter. 🙂
  Og tag dig tid..

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Jeg vil have en mand!!