Nyt jeg, ny stil. Intet slutty tilbage (næsten)!

Jeg vil ha’ et hus!

Jeg vil så meget gerne snart bo i hus igen!! Jeg er simpelthen ikke født til det der lejlighedspis, hvor man ikke engang kan rende rundt i bh og trusser efter et skønt bad, uden at man skal tænke på om man måske støder nogen (bor i stuen, pææænt nederen!)
Nej, så kan jeg meget bedre li’ at bo i et hus med en masse frihed<3
Jeg vokset op i det smukkeste hus på hele jorden, hvor alle kom hinanden ved, og min bedste veninde siden jeg var 4-5år boede lige ved siden af (:
Dengang kunne man satme rende nøgen rundt i hele huset, hvis det var det man ville (hvis man var alene hjemme naturligvis). :b
Hvilket minder om en meget ‘hovsa-sovsa’ episode; Det var en eftermiddag, jeg har været ca. 14år, og var lige kommet hjem fra skole, og sku gøre mig klar til håndbold. Mine forældre er ikke hjemme, så jeg skruer op for musikken på B&O anlægget, og vælger at skifte tøj inde i stuen, (uden overhovedet at tænke over at vores vinduespudser kommer forbi hver tirsdag eftermiddag) Nøj et mega chok jeg fik, da jeg så ham stå på den anden side af ruden :b stakkels mand! Anyways, glæder mig til den dag W & jeg skal ud og købe vores hus, og at slippe væk fra det her *Biiiiiiib*<3

Seees Lovers :*  

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Nyt jeg, ny stil. Intet slutty tilbage (næsten)!